- 26,403
- 16,421
- 113
İyi uykular kardoCumleten hayirli sabahlar arkadaslar mulayimin dagitimi ben yaparim bana atarsa hepinizin ibaninvar bende uyuyn de hayde ✋✋🧿
İyi uykular kardoCumleten hayirli sabahlar arkadaslar mulayimin dagitimi ben yaparim bana atarsa hepinizin ibaninvar bende uyuyn de hayde ✋✋🧿
Hayırlı sabahlar abicimCumleten hayirli sabahlar arkadaslar mulayimin dagitimi ben yaparim bana atarsa hepinizin ibaninvar bende uyuyn de hayde ✋✋🧿
Hayırlı sabahlar abicimCumleten hayirli sabahlar arkadaslar mulayimin dagitimi ben yaparim bana atarsa hepinizin ibaninvar bende uyuyn de hayde ✋✋🧿
Uyandıgımda zurnam yastıgın altında olsunCumleten hayirli sabahlar arkadaslar mulayimin dagitimi ben yaparim bana atarsa hepinizin ibaninvar bende uyuyn de hayde ✋✋🧿
Ne gibi hayat hikayeleri var dm de. Kimin hastanede yakını hasta olmuş . İlaç parası ne kadarmışUyumuşum beyler. @Erhan2121 sağol NBA maçları için teşekkür ettim
Ama sabah kalktık 12 tane DM gelmiş bu rollinge 1.2 adım daha devam edelim borçlar var kasa 17 ama biraz daha yükselsin dağıtım yapmamız dostlara ulaşmamız için
12 ile yirttigina dua et bombaci 😆Uyumuşum beyler. @Erhan2121 sağol NBA maçları için teşekkür ettim
Ama sabah kalktık 12 tane DM gelmiş bu rollinge 1.2 adım daha devam edelim borçlar var kasa 17 ama biraz daha yükselsin dağıtım yapmamız dostlara ulaşmamız için
Reis kesene bereket bugün misafir gelecek güveç söylemem lazım paraya çok ihtiyacım varUyumuşum beyler. @Erhan2121 sağol NBA maçları için teşekkür ettim
58Uyumasaydim tüm kasayı yine Miami maçına üst alacaktım acaba son per kaç sayı oldu
58 tam baremde bitti olmazdı. Baktım gece 4. Pere 59.5 açtılarUyumasaydim tüm kasayı yine Miami maçına üst alacaktım acaba son per kaç sayı oldu
Hazır 3 kısıyız dagıt kıtle gıt mulayım tam zamanıUyumuşum beyler. @Erhan2121 sağol NBA maçları için teşekkür ettim
Deme ver 58.5 du barem patlayacakdik ha iyiki uyumuşum 😀
Rast gelsin Enes abiUyumasaydim tüm kasayı yine Miami maçına üst alacaktım acaba son per kaç sayı oldu
Kalkinca direkt ona bakmistim ama 3per cok cikmis 4.e oynamak hata olurdu. Miaminin oyuncusunun bi aciklamasi var. Bu sene hic set oyunu oynamadik diyor. Alan potaya kosuyormus 😆Deme ver 58.5 du barem patlayacakdik ha iyiki uyumuşum 😀
BşParayı batirmadan 1.2 adım şart