- 8,409
- 10,709
- 113
Barem 12 deBu bu hokeyini oynamayacaktım ben unuttuk bllack angelsler yine üst yapacak
Barem 12 deBu bu hokeyini oynamayacaktım ben unuttuk bllack angelsler yine üst yapacak
8 olmus bile dost3 adım
Buz hokeyi aldık ilk adımda
Sadece 2 kişiye rol başarılı olursam
Buralardayız eniste sadece izleyiciyiz suandaŞenlik dağıldı bir acı yel kaldı mülayim
Maçtan geldik katılımlar aktif mi 😅Ben buralardayım enişte daha bitmedik yeni başlıyoruz
Başla mülayim moralim bozuk roll takip edelim moraller yerine gelsin bariBen buralardayım enişte daha bitmedik yeni başlıyoruz
Bol şans diliyorum3 adım
Buz hokeyi aldık ilk adımda
Sadece 2 kişiye rol başarılı olursam
Basket ceyrek alt oynaBen buralardayım enişte daha bitmedik yeni başlıyoruz
Selamun aleyküm reis evrene güzel güzel pozitif mesajlar yollayalım🥸🎉Ben buralardayım enişte daha bitmedik yeni başlıyoruz
Sen çok geç kaldın yaw burada dünyaları dağıttık.nerelerdesin parayı vurdun heral😀Maçtan geldik katılımlar aktif mi 😅
BulsamBasket ceyrek alt oyna
1xbet var bısılerBulsam
Öne kahve sonra halısahadaydım kardo. Parayı vurduğumda biz de dağıtırdık. Zaten ben olmayınca dünyaları dağıt😅😅 Nasibimiz yok 3 türSen çok geç kaldın yaw burada dünyaları dağıttık.nerelerdesin parayı vurdun heral😀
5dk kala 30 atmamalari lazimdi 12sayi çıkmıştı 35 attilar eniste. Nolcak boyle yaŞenlik dağıldı bir acı yel kaldı mülayim
Küçük paralara düştün mü çıkışı zor oluyor5dk kala 30 atmamalari lazimdi 12sayi çıkmıştı 35 attilar eniste. Nolcak boyle ya