- 5,170
- 2,831
- 113
İnşallah kazansınResmi won bekleniyor güzel bir kupon gelirse inşallah mülayim dostt
İnşallah kazansınResmi won bekleniyor güzel bir kupon gelirse inşallah mülayim dostt
Tamam agaMulayim futbol bahsi almıyor dost
Bu futbolda çok şike oluyor ben anlamadım knk kime versek yeniliyorMulayim futbol bahsi almıyor dost
Belçika liginde adamlar ambargo koydular şike felan bilmem ama psv atak yapamadı..bu sene bir sonraki tura kalırsalar şaşırmam. bodo da öyle.Şike yaptı kesin
Ben gecen sene sırf basket futbol yüzünden slotlara sardım valla 2 senedir de o kadar laf etmeme rağmen slotlara tüm büyük kazanclarim ordan geldiBu futbolda çok şike oluyor ben anlamadım knk kime versek yeniliyor
Valla adamlar saglam takim olmuşlar bide gs de bunlarlan oynucak gs nin Allah yardimci si olsun puahaBelçika liginde adamlar ambargo koydular şike felan bilmem ama psv atak yapamadı..bu sene bir sonraki tura kalırsanız şaşırmam. bodo da öyle.
Slot bazen veriyor knkBen gecen sene sırf basket futbol yüzünden slotlara sardım valla 2 senedir de o kadar laf etmeme rağmen slotlara tüm büyük kazanclarim ordan geldi
SaplakeKupon bi sonuçlansin
Kesin mi dost0bradoba 27.5 handikap alır oyna @Mülayim6060 dost
Tmm knk obradoba 27 handikap almazmi acaba alır gibi duruyor da knkKupon bi sonuçlansin
Tebrikler reisKupon bi sonuçlansin
Bilmiyorum ki knk her periyotu kazandı ev son periyotta alçak gibi duruyor knkKesin mi dost
Bende Beşiktaşlıyım bodo vr royale union basit takım dediler izleyeceğim o 2 maçı inşallah yenerler ama zor..Valla adamlar saglam takim olmuşlar bide gs de bunlarlan oynucak gs nin Allah yardimci si olsun puaha
Bize kesin sonuç lazım dostBilmiyorum ki knk her periyotu kazandı ev son periyotta alçak gibi duruyor knk
Bende basta gs bu 2 takımı yener dedim de maalesef gsnin kolay rakibi yokmuş çok puan toplayamazBende Beşiktaşlıyım bodo vr royale union basit takım dediler izleyeceğim o 2 maçı inşallah yenerler ama zor..