- 21,830
- 17,866
- 113
Gecmis olsun
Sinancim bitmemis mac niye Arif hocanı kandırıyorsun.Geçmiş olsun dost, iyi basladi kötü bitti
Gecmis olsun
Sinancim bitmemis mac niye Arif hocanı kandırıyorsun.Geçmiş olsun dost, iyi basladi kötü bitti
Böyle biter belkiAtacakları tuttu sağlık olsun iyi geceler
Malesef 15 e gider buSinancim bitmemis mac niye Arif hocanı kandırıyorsun.
Amambay bakiye bulmaya çalışacaz bizi kurtarırsa amambay kurtarir 4 çeyreğine de alt diyesim var ama bugünkü takım çok atıp yiyenlerdenSaglik olsun bombaci. Amambaya nasip olmadi
Valla geçen sefer 4ceyrek de alt bitmis mulo. Bi bakalim kismetimiz de var miAmambay bakiye bulmaya çalışacaz bizi kurtarırsa amambay kurtarir 4 çeyreğine de alt diyesim var ama bugünkü takım çok atıp yiyenlerden
Ilk defa amambayi favori goruyorum😆Amambay bakiye bulmaya çalışacaz bizi kurtarırsa amambay kurtarir 4 çeyreğine de alt diyesim var ama bugünkü takım çok atıp yiyenlerden
Amambayın maçı mı varmışAmambay bakiye bulmaya çalışacaz bizi kurtarırsa amambay kurtarir 4 çeyreğine de alt diyesim var ama bugünkü takım çok atıp yiyenlerden
Hadi bol şansBizi amambay lı geceler kurtaracak
Bol sans o zamanBizi amambay lı geceler kurtaracak
Benim gözler gitti sana bol şanslar diliyorum dost sonu güzel olur umarım.Herkese bol şanslar iyi geceler arkadaşlarBizi amambay lı geceler kurtaracak