- 57,896
- 19,344
- 113
Zenci ust oynamis yffAtlanta maçı bıraktı zenci geldi topu kaptı gitti attı aq şaka gibi 🤣🤣
Zenci ust oynamis yffAtlanta maçı bıraktı zenci geldi topu kaptı gitti attı aq şaka gibi 🤣🤣
Altcilari yapma keyfiAdam topu tutuyordu 30 saniyee bitirdi atalanta maçı ev sahibinden oyuncu arkadan gelip aldı topu gitti attı
Ust oynamis.ibmee.😂😂😂Atlanta süre geçsin diye bıraktı herkes maçı herkes oldugu yerde duruyor biri elinden aldı sektirirken gitti smaç vurdu
Nba alt alinmaz bir kere daha kanıtlandı212.5 alt alan gelse sovmesin
Üflediler kulağına 2 daha lazım diye normalde senede 1 2 olur bu piçlikAtlanta süre geçsin diye bıraktı herkes maçı herkes oldugu yerde duruyor biri elinden aldı sektirirken gitti smaç vurdu
Gidiyordu valla bir kara çocuk aldı elinden dalga geciyolar diye gitti smaca212.5 alt alan gelse sovmesin
Cikaralim dostumNeyse şimdi konuda kimler var kimler takip etti çıkaralım @sinansrml63
Nimet nimet bu daha da basma bugun yat uyu si son pozisyondan smra 😂😂Bu neydiki yaw😅
Kesin o kumar oynuyor respect yaptı kumarbazlaraUst oynamis.ibmee.😂😂😂
Kavga çıkıyordu böyle şeyler olunca. Buna biri demediyse bişe bilmiyorum aq süreyi öldüreceklerdi hep öyle olurAllah çarpsın ben uzun zamandır böyle bişey görmedim
Vallahi kafayı yersin harbi böyle bişey yok212.5 alt alan gelse sovmesin
Tam sovmelikti valla 😂😂212.5 alt alan gelse sovmesin
Ust oymayanlar yapragi dolamistir boynuna alt oynayanlarda veriyodur gozune 😂😂😂Kesin o kumar oynuyor respect yaptı kumarbazlara