- 26,424
- 16,436
- 113
Kesene bereket mülayim. Durumlar rezalet bi süredir az toparlayayım bi sponsorluk patlatırız yaptıramadım sana bi türlü roll @Mülayim6060
Ağrın geçti mi kankaKesene bereket mülayim. Durumlar rezalet bi süredir az toparlayayım bi sponsorluk patlatırız yaptıramadım sana bi türlü roll @Mülayim6060
Kapat kaldır yatArkadaşlar dağıtımı cepten yapıyoruz kota doldu la bu saatte uyuyun dm atılır mı bu satte yaw
Zamanında yaptırdın da bol bol kaybettik😀Kesene bereket mülayim. Durumlar rezalet bi süredir az toparlayayım bi sponsorluk patlatırız yaptıramadım sana bi türlü roll @Mülayim6060
Kanka metini bekliyoruz onun saatleri bu saatlerArkadaşlar dağıtımı cepten yapıyoruz kota doldu la bu saatte uyuyun dm atılır mı bu satte yaw
Para gelsin geçer biraz diye düşünüyorum hadi la sinanAğrın geçti mi kanka
Aha Metin yakaladım seni aqKazanciniz daim olsunn .. Tebriklerrr. Herkesee.. Hayirli sabahlarr
ödulüm geldi tesekr hemşo 1k yatirilan yer yoksa 2 ye tamamlasak 🙃Arkadaşlar dağıtımı cepten yapıyoruz kota doldu la bu saatte uyuyun dm atılır mı bu satte yaw
Şanssız bi döneme denk geldi o yav unut onları 🤣Zamanında yaptırdın da bol bol kaybettik😀
Rol sponsoru lazım olanı dagitttik😀ödulüm geldi tesekr hemşo 1k yatirilan yer yoksa 2 ye tamamlasak 🙃
Para ölüyü diriltir Ahmet kardeş500 gelince gençleştim resmen bu kadar mı farkeder
Güldük eğlendik kesene bereket kankaÇekim bekliyoruz
saglk olsn papciya dalmistim paraszlkdanRol sponsoru lazım olanı dagitttik😀
Yanlis yakaladin gardasss ben Mümin memnun oldum xDAha Metin yakaladım seni aq
Ne kadar güvenilir bilmemde betorbet 100₺ minimumödulüm geldi tesekr hemşo 1k yatirilan yer yoksa 2 ye tamamlasak 🙃