- 32,020
- 11,922
- 113
Evde rakı varmı pamuğa bas oraya koyYav enişte beni zekasal olarak metinle mi karıştırdın aq ben şu an verdiği ağrıdan söz ediyorum 1 saat önce yoktu napayım dişçinin kapısına gidip uyandırayım mı
Evde rakı varmı pamuğa bas oraya koyYav enişte beni zekasal olarak metinle mi karıştırdın aq ben şu an verdiği ağrıdan söz ediyorum 1 saat önce yoktu napayım dişçinin kapısına gidip uyandırayım mı
Ahmet kolonya varsa evde pamuga dok o disine.bas kardesmYav enişte beni zekasal olarak metinle mi karıştırdın aq ben şu an verdiği ağrıdan söz ediyorum 1 saat önce yoktu napayım dişçinin kapısına gidip uyandırayım mı
Raki.kesmez.yirmiligi 😂😂Evde rakı varmı pamuğa bas oraya koy
Kolonya kör eder rakı daha iyiAhmet kolonya varsa evde pamuga dok o disine.bas kardesm
Gidecen işte o yeni bir şey değil çıkmadıysa gitmen lazım onun arısıyla durulmaz ben 3 ünü askerde çektirmiştim hatta kızın adı büşraydı ben sana numara mı vereyim bir şey olursa ararsın demişti koğuşta ne makarasını yapmıştık 🤣Yav enişte beni zekasal olarak metinle mi karıştırdın aq ben şu an verdiği ağrıdan söz ediyorum 1 saat önce yoktu napayım dişçinin kapısına gidip uyandırayım mı
Kor etmez icmeyecek.disine bascak😂Kolonya kör eder rakı daha iyi![]()
Yakaladn mi 52 carpani 😂😂 zeblinde 😂Tüpçü para kazandırmıyor diyenler utanır mi
Ekli dosyayı görüntüle 887877
En temizi 35 lik rakıyı hic pamukla uğraşmasın bi soğuk su biraz beyaz peynir ile 20 dakikada icsin 30 dakika sonra mışıl mışılAhmet kolonya varsa evde pamuga dok o disine.bas kardesm
52 de tüpçünün ufak oğlan bozmuşturTüpçü para kazandırmıyor diyenler utanır mi
Ekli dosyayı görüntüle 887877
O icer ben biliyorumKor etmez icmeyecek.disine bascak😂
Direk 35 ligi kafaya diksin omerim 😂😂En temizi 35 lik rakıyı hic pamukla uğraşmasın bi soğuk su biraz beyaz peynir ile 20 dakikada icsin 30 dakika sonra mışıl mışıl![]()
Lan yok ben oynamam böyle şeyler merak edip baktım sadece soymus milleti görmüyon muYakaladn mi 52 carpani 😂😂 zeblinde 😂
Oda bir çözümDirek 35 ligi kafaya diksin omerim 😂😂
Sanayi yağı sürcen ağrıyı geçirmese de öldürme garantisi var ölünce hissetmezsin zatenKor etmez icmeyecek.disine bascak😂
Soyar.tupcu affetmez 😂😂Lan yok ben oynamam böyle şeyler merak edip baktım sadece soymus milleti görmüyon mu
Diğer dertleri de çözüyor borçların bitiyor mesela. Ama yatırım tavsiyesi değildirSanayi yağı sürcen ağrıyı geçirmese de öldürme garantisi var ölünce hissetmezsin zaten