- 28,924
- 11,487
- 113
O zaman geriye bir tek ben kaldım dost 😁😁Belki o da almıştır haberiniz yoktur iyi geceler 😉
O zaman geriye bir tek ben kaldım dost 😁😁Belki o da almıştır haberiniz yoktur iyi geceler 😉
Yine bana karsi savaş var mulayim dost dagitamiyoz diye 🤣Belki o da almıştır haberiniz yoktur iyi geceler 😉
Yok la helali hoş olsun attığım herkese şaka yapıyorum ben kimseden mesaj atıp geri istemem düşünüp yazan olursa o ayrıPuahah para bitince akil basa geliyor dost yapacak birsey yok
Yine slottan kaybetmisMillet odul almis belki bir daha alacak Allahim yarabbim forum giderek daha da kötüye gidiyor artik
Ya zaten kimse yazmaz da kolay kolay forumda aktif kişilere odul verirsen bi nebze belki geri dönüş olurdu snaa dostYok la helali hoş olsun attığım herkese şaka yapıyorum ben kimseden mesaj atıp geri istemem düşünüp yazan olursa o ayrı
Biz yazardık dost Sinan’a bile ateşlemişsin benim Sinan’dan 20 cm fazlam var neyi eksik gördünYok la helali hoş olsun attığım herkese şaka yapıyorum ben kimseden mesaj atıp geri istemem düşünüp yazan olursa o ayrı
1k gitti öğlende 2k bole bole anamiz agladi paralar yuksek degil ama toplamış olsam suan milyonum vardi simdi gelip ajitasyon yapmanın manası yok ama halim hal değil artıkYine slottan kaybetmis
Evet gelip kim tekrar odul aliyor diye dert yanacagina biriktirmeyi dusun yani eline geciyor biriktirsen milyonluksun1k gitti öğlende 2k bole bole anamiz agladi paralar yuksek degil ama toplamış olsam suan milyonum vardi simdi gelip ajitasyon yapmanın manası yok ama halim hal değil artık