- 42,289
- 33,733
- 113
Aynen 1,20 den battıBaşarılı oldumu
Aynen 1,20 den battıBaşarılı oldumu
Tmm 3 milyon kendi parani alinca duracan miBen 3 milyon kaybettim benim paramı versinler once sacma sapan konuşma kumarda karda olan yoktur
Tamam abi@SüperMario sinana at ibani
Dm attım knk gordunmu 😔@SüperMario sinana at ibani
Ya sinan gidip çalış o zman sen eger calistig8n para sana yetiyorsa ne isin var burda sabahın 5 olmuş hala neden ayaktasinTmm 3 milyon kendi parani alinca duracan mi
Atmadigin adam kaldimi bu forumdaDm attım knk gordunmu 😔
Çalışıyor ya kanka adam bütün gün burda masa başı iş işte aqYa sinan gidip çalış o zman sen eger calistig8n para sana yetiyorsa ne isin var burda sabahın 5 olmuş hala neden ayaktasin
Benim haram helal iddam yoktu sen karistirdin bedduayi dini 🤣Ya sinan gidip çalış o zman sen eger calistig8n para sana yetiyorsa ne isin var burda sabahın 5 olmuş hala neden ayaktasin
Yok valla tersanedeyim kimseyle pek konuşmuyorum 3 aydirAtmadigin adam kaldimi bu forumda
Millet baştaki şahıslara laf edeceğine gelip bize laf ediyorlarÇalışıyor ya kanka adam bütün gün burda masa başı iş işte aq
Dm at sinan aDm attım knk gordunmu 😔
Çok saol dost 🙏Dm at sinan a
Roll de acmıyo ama bütün paralar onda toplanıyo ev falan mı gecindiriyo aca olabilir😂😂Çalışıyor ya kanka adam bütün gün burda masa başı iş işte aq
Lan gidip harami hayatın tüm alanına yayarsan yanlıştır benim ailemin durumu iyi onlar haram yemiyor çok şükür bende kazansam bile o parayla birsey almıyorum zaten iş açtık olmadi yapamadık milletin işinize yapmıyorum okulda okumadık sen sole o zman biz ne yapalimBenim haram helal iddam yoktu sen karistirdin bedduayi dini 🤣
Yıllık 20 milyon USD veriyoruz doyuramıyoruzAtmadigin adam kaldimi bu forumda
Ama bu şekilde dm atma birdaha sana son kez atıyorum hep aynisin bir değişiklik yokÇok saol dost 🙏