- 6,314
- 10,493
- 113
Çükün sağolsun arka arkaya win serisi yakındır hissediyorumHızlı oynadık gönülsüz oynadık sonuç normal 🙂
Çükün sağolsun arka arkaya win serisi yakındır hissediyorumHızlı oynadık gönülsüz oynadık sonuç normal 🙂
Taşer gol nasıl alınıyor dostNakit avans işlemi yok artık dimi..
Anca sitelerden razer gold pin felan satın alıp bozduracaksın nakit yapabilmek için
sitelerden kredi kartı ile yatırımdan uzak durmanı tavsiye ederim.
Hızlı koşan atın boku nasıl düşer @ÖmerBaba anlatsın da dinle mülayimHızlı oynadık gönülsüz oynadık sonuç normal 🙂
siteler var da dost o da riskli gamesatis sitesi var oraya bak derim.Taşer gol nasıl alınıyor dost
Gönülsüz Sks..ten Sakat çocuk doğar daha uygun😆Hızlı koşan atın boku nasıl düşer @ÖmerBaba anlatsın da dinle mülayim
Aklın fikrin sekste mülayim evlendiremedik seni kurtulalımGönülsüz Sks..ten Sakat çocuk doğar daha uygun😆
Paraguay ligi amambay geri dönmüş enişte bundan sonra siteler düşünsünAklın fikrin sekste mülayim evlendiremedik seni kurtulalım
Enişte nasılsınAklın fikrin sekste mülayim evlendiremedik seni kurtulalım
İdare eder sen nasılsınEnişte nasılsın
Çok şükürİdare eder sen nasılsın
Bekarlık sultanlık enişte bizde kadın çok böylesi daha iyi😅Aklın fikrin sekste mülayim evlendiremedik seni kurtulalım
Tek yiyen tek ölür mülayimBekarlık sultanlık enişte bizde kadın çok böylesi daha iyi😅
Kadıköy e yolun düşerse ilk vurgun da sana karı ismarlayaim eli yüzü düzgün 😅😅Tek yiyen tek ölür mülayim
Onuru göndereyim sana kumarı bırakınca kriptoya sardı çare orda sanıyor 😂😂Kadıköy e yolun düşerse ilk vurgun da sana karı ismarlayaim eli yüzü düzgün 😅😅
Yaw enişte Onur kumarı bırakır mı mümkün değil yılda 2 kez bırakıyor o rutin 😆Onuru göndereyim sana kumarı bırakınca kriptoya sardı çare orda sanıyor 😂😂
emine hawksada balık ekmek ısmarlaKadıköy e yolun düşerse ilk vurgun da sana karı ismarlayaim eli yüzü düzgün 😅😅
Tanımıyorum o kimmiş dostum yawemine hawksada balık ekmek ısmarla
Yok be vurgun yaptı işte bi miktar 40k attı adam bana borçları temizledi 2 aydır oynamıyor 😂 yazıyorum bana cevap hep 3-5 saat sonra geliyo arşivlemiş heralde kumarla ilgili yazıp kafasını karıştırmayalım diye 😂Yaw enişte Onur kumarı bırakır mı mümkün değil yılda 2 kez bırakıyor o rutin 😆
Enişte o kumarı bıraksın bı 40 da ben atayım sana 😅😅Yok be vurgun yaptı işte bi miktar 40k attı adam bana borçları temizledi 2 aydır oynamıyor 😂 yazıyorum bana cevap hep 3-5 saat sonra geliyo arşivlemiş heralde kumarla ilgili yazıp kafasını karıştırmayalım diye 😂
Yok la dümen yapar mı onur 😂 alsat yapıyorum diyor p2p satış yapıyor global Binance de bizi mi yiyor yoksa 😂😂Enişte o kumarı bıraksın bı 40 da ben atayım sana 😅😅