- 26,424
- 16,436
- 113
Yakamadık reis olsa yakarız biliyosunOooo nerede öyle bolluk 3.4 aydır @VECNA @AllanSaintMaximin dışında DM mizi yakan olmadı sanırsın hiç kazanan yok 🤷
Yakamadık reis olsa yakarız biliyosunOooo nerede öyle bolluk 3.4 aydır @VECNA @AllanSaintMaximin dışında DM mizi yakan olmadı sanırsın hiç kazanan yok 🤷
Aynen dk 80mtakibd devamKardeşim bırakın adam heves etmiş slot oynayacak
AhhahshshsOooo nerede öyle bolluk 3.4 aydır @VECNA @AllanSaintMaximin dışında DM mizi yakan olmadı sanırsın hiç kazanan yok 🤷
Olunca yaktık kırıcı oldu bu 😞😞Oooo nerede öyle bolluk 3.4 aydır @VECNA @AllanSaintMaximin dışında DM mizi yakan olmadı sanırsın hiç kazanan yok 🤷
Yalamam kuzenn 😂😂😂Kardeş şuan boş konuşuyorsun cidden bende para olduğunda kimseden birşey esirgemiyorum zaten bunu @Mülayim6060 da @qguzh4nn0 @Mamoste @fearjr1992 ve bir kaç kişi daha iyi biliyor yalansa biri çıksın yalan desin
Az önce gördüm kuponu harbi gözü kara aqMülayim zincirlerini parçaladı attı
Bu konulara girmeyelim boş verin senden de aldık verdik hakedene hakkınızı veririz kazanalım saKardeş şuan boş konuşuyorsun cidden bende para olduğunda kimseden birşey esirgemiyorum zaten bunu @Mülayim6060 da @qguzh4nn0 @Mamoste @fearjr1992 ve bir kaç kişi daha iyi biliyor yalansa biri çıksın yalan desin
Kazandığımız her zaman dm attik ama dostOooo nerede öyle bolluk 3.4 aydır @VECNA @AllanSaintMaximin dışında DM mizi yakan olmadı sanırsın hiç kazanan yok 🤷
Sugar rush 1000 süperspinKupon gelsin de bi oyun söyleyin slotta 66 k nın 6 k sına oyun satın alalım. 60 i çekeriz en çok hangi oyun söylenirse 6 Lık satın alacam
Ozaman alttaki takımlar birbiriyle maçı varsa olabilir7 takımın geçmesi lazım gs yi. Çok zor
Böyle bitecek malesef 0.5 üst alan bile battıAynen dk 80mtakibd devam
Emin misin kuzen bir daha düşün 🤔Oooo nerede öyle bolluk 3.4 aydır @VECNA @AllanSaintMaximin dışında DM mizi yakan olmadı sanırsın hiç kazanan yok 🤷
Kazandık ins dost bu saatten sonra yatmaz bu kupjnBu konulara girmeyelim boş verin senden de aldık verdik hakedene hakkınızı veririz kazanalım sa
Liverpool maçı kurtardı onları. O maçı alamasa şu an çok çok riskli olacaktıOzaman alttaki takımlar birbiriyle maçı varsa olabilir
Gs kendine yazık etti Belçika takımını yenecekti monaca maçı da alabilceği maçtı Okanın kadro seçimi bitirdi
Kazanmıyorum dogruOooo nerede öyle bolluk 3.4 aydır @VECNA @AllanSaintMaximin dışında DM mizi yakan olmadı sanırsın hiç kazanan yok 🤷
Kanka onla laf dalasına girme ya ne zaman görsem millete attıgı paranın hesabını kitabını yapıyorOooo nerede öyle bolluk 3.4 aydır @VECNA @AllanSaintMaximin dışında DM mizi yakan olmadı sanırsın hiç kazanan yok 🤷
Kanka gerek yok kimin ne olduğunu herkes biliyor @Mülayim6060 dostumuzun konu pıvasa olmasın 😍👋Kardeş şuan boş konuşuyorsun cidden bende para olduğunda kimseden birşey esirgemiyorum zaten bunu @Mülayim6060 da @qguzh4nn0 @Mamoste @fearjr1992 ve bir kaç kişi daha iyi biliyor yalansa biri çıksın yalan desin