- 49,827
- 37,867
- 113
Dede super scatter al mulayımSugar ödemez asla 200 TL ile gönderir bizi
Dede super scatter al mulayımSugar ödemez asla 200 TL ile gönderir bizi
Dede ödemiyor sanirim yaBende onu dedim kanka Ali kankamda demişte sonuç bakalım lanet dedeye doğru gidiyor Enes ahshdjd
Allah'a şükür şimdilik yaşıyorz 🙂@VECNA yasıonmu kardes sen
reisim gs maçı ne olur senceBuradayız sadece izliyorz 🌜
Aboooogol geldi 1
Pragmatiğin hiçbir oyunu ödemez. 6klık alırsın 10x verir yollarSugar ödemez asla 200 TL ile gönderir bizi
kesene bereketÖzellikle 1 k ya joker Beyciler lütfen herkese 1 k atsak para kalmaz. 500 ile alsın alan. Mesajım anlaşılmıştır konu içindeki herkez e ulaşmaya çalışacam
Ben ev demiştim öcü@Ahmetdeveci dep attı gel bakam sen bı buraya 🤣🤣🤣🤣
Yok Süper scateerde olmaz 6 k çöp olur bize en kötü vermeyecekse de 3.5 versin 6 k çöp olmasın öyle oyun lazımDede super scatter al mulayım
Bizde en son dm den konustuyduk senle bi gittin gelmedin de 😆Allah'a şükür şimdilik yaşıyorz 🙂
Özellikle 1 k ya joker Beyciler lütfen herkese 1 k atsak para kalmaz. 500 ile alsın alan. Mesajım anlaşılmıştır konu içindeki herkez e ulaşmaya çalışacam
tamam dede 1000 al kralYok Süper scateerde olmaz 6 k çöp olur bize en kötü vermeyecekse de 3.5 versin 6 k çöp olmasın öyle oyun lazım
big bass serisi olabilir hallowen 3 yada boksYok Süper scateerde olmaz 6 k çöp olur bize en kötü vermeyecekse de 3.5 versin 6 k çöp olmasın öyle oyun lazım
Pidei kuponuu diyorum tekrarYok Süper scateerde olmaz 6 k çöp olur bize en kötü vermeyecekse de 3.5 versin 6 k çöp olmasın öyle oyun lazım