- 41,324
- 32,077
- 113
Çıkmaz kavga felan @Mülayim6060 en iyisini yaptı Dm çek dedi Ömer’e kavga gürültü yok ben neden yokum sen neden varsın diyeTehlike adamlar var burda her an kavga çıkabilir demirbaslarda geliyor
Çıkmaz kavga felan @Mülayim6060 en iyisini yaptı Dm çek dedi Ömer’e kavga gürültü yok ben neden yokum sen neden varsın diyeTehlike adamlar var burda her an kavga çıkabilir demirbaslarda geliyor
Çöp The goddessmom daha iyiThe Godfather (1972)
The Shawshank RedemptionÇöp The goddessmom daha iyi
Muhasebesini ben tutmuyorum . @Mülayim6060 ın çok adamı birikti . Totemci de değiliz, özel ulaşan da değiliz 🤣🤣@Marley senin açık mı dm 😂
O gereğini yapar 🤣💣Muhasebesini ben tutmuyorum . @Mülayim6060 ın çok adamı birikti . Totemci de değiliz, özel ulaşan da değiliz 🤣🤣
daha açılmadı dm sanırım kankaHerkes dagildigina göre burası bize kaldı kuzen @Mülayim6060
kesene bereket kral cansın düşünmen yeterListe burası. 14 kisi.
Silecem birazdan bu msj i.
herkese ulaşmış oluyoruz çok kabarık olduğu için az çok demeyin 400 ile idare edin daha özelden ulaşacaklarım da var herkeze bol şans
çıkmadık ama kesene bereket herkese bol kazançlarListe burası. 14 kisi.
herkese ulaşmış oluyoruz çok kabarık olduğu için az çok demeyin 400 ile idare edin daha özelden ulaşacaklarım da var herkeze bol şans
Kesene bereket bombacımListe burası. 14 kisi.
Abi 3 4 saat takip ettik boşa gitti yavListe burası. 14 kisi.
Aldınmı kiDm e aldigim kisiler bana iban dostlar diger kalan kisiler @Metings1905 ye dm
Sana ulaşacak dir durAldınmı ki