- 15,497
- 29,800
- 113
Tamam bizim de yazdığımiz dostlar oluyor da adam vurgun yaptıysa bı sinyal atıyoruz yani kazanmadan yazılır mı yaw
4den vazgeçmez oDost 3 adim mi olacak 4 mu
sağ sinyalmi sol sinyalmiTamam bizim de yazdığımiz dostlar oluyor da adam vurgun yaptıysa bı sinyal atıyoruz yani kazanmadan yazılır mı yaw
aynen öyle kralTamam bizim de yazdığımiz dostlar oluyor da adam vurgun yaptıysa bı sinyal atıyoruz yani kazanmadan yazılır mı yaw
Selektördürsağ sinyalmi sol sinyalmi
Bosver dost gelsin kuponTamam bizim de yazdığımiz dostlar oluyor da adam vurgun yaptıysa bı sinyal atıyoruz yani kazanmadan yazılır mı yaw
Dm den mi geldi puahahabismillahTamam bizim de yazdığımiz dostlar oluyor da adam vurgun yaptıysa bı sinyal atıyoruz yani kazanmadan yazılır mı yaw
Tebrikler abi, kaldı 3 adımTekrar başlayalım bakalım
3 .4 adım deneyelim
Bu ilk adım olsun
Valla dost sen şahitsin bi con kişiye roll yaptrdum burda sonra zor zmanda sinyal çaktım 1 kışı bile dönmedi yani değişik vallaTamam bizim de yazdığımiz dostlar oluyor da adam vurgun yaptıysa bı sinyal atıyoruz yani kazanmadan yazılır mı yaw
dmden gelmiş 😂Dm den mi geldi puahahabismillah
İlk adım bedmden gelmiş 😂
Seninkisi biraz farklı. Sen kazanınca yarısını alıyorsun karşılıksız ödül atmak farklı o farklı.🙂 Kazanırsam yaparız sana birşeylerValla dost sen şahitsin bi con kişiye roll yaptrdum burda sonra zor zmanda sinyal çaktım 1 kışı bile dönmedi yani değişik valla
Bugun ise gitmedin mi dodoİlk adım be
Eyv seviliyorsun zaten her seferinde sende vardin sen yoksan 1 0 eksiğiz yani bliyosunSeninkisi biraz farklı. Sen kazanınca yarısını alıyorsun karşılıksız ödül atmak farklı o farklı.🙂 Kazanırsam yaparız sana birşeyler
Yap gel biseyler bak eksilerdeyiz zatwn😀Seninkisi biraz farklı. Sen kazanınca yarısını alıyorsun karşılıksız ödül atmak farklı o farklı.🙂 Kazanırsam yaparız sana birşeyler
Dayı işteyizBugun ise gitmedin mi dodo
Salmazlarsa aliriz iceri. Izleyip gelelimAdım 2 limitimiz bu kadar
Macau ya taktık kafayı birkere
bol şanslarAdım 2 limitimiz bu kadar
Macau ya taktık kafayı birkere