- 10,543
- 8,643
- 113
Son adım güzel birşeyler olsun uzun zaman sonra wonlayalim kuzen artık @Mülayim6060 yeter bombayı patlatma bukezKasa 35
Son adımı yapacaz basketbol maç yok beklemede kalalım biraz
Son adım güzel birşeyler olsun uzun zaman sonra wonlayalim kuzen artık @Mülayim6060 yeter bombayı patlatma bukezKasa 35
Aynen zenginSon adım güzel birşeyler olsun uzun zaman sonra wonlayalim kuzen artık @Mülayim6060 yeter bombayı patlatma bukez
Mantıklı böyle evetKasa 35
Yazdığın gibi gelsin abiKasa 35
Zenginlikten roll takipliom zaten Develi 🤣🤣Aynen zengin
Umarım dostum bakacaz 💣Son adım güzel birşeyler olsun uzun zaman sonra wonlayalim kuzen artık @Mülayim6060 yeter bombayı patlatma bukez
İnşallah artık olsun yani kuzen hasret kaldık @Mülayim6060 kazanmasinaBu rol kazandı olacak.
Yazdığın gibi gelsin Enes'im 🙏🏼🙏🏼Umarım dostum bakacaz 💣
gizli zenginimiz bizimSon adım güzel birşeyler olsun uzun zaman sonra wonlayalim kuzen artık @Mülayim6060 yeter bombayı patlatma bukez
Limitler burada başka sitelere göre çok iyi şu an sorun yokBir adım dahamı @Mülayim6060
Betbox da limitler sıkıntılı cekseydın oradan
Zengin olunca gizli olmuom ben genel olarak kazancın çoğu buraya dağıtıma gidiyor 😉gizli zenginimiz bizim
Aynen devam burdan şans burdaLimitler burada başka sitelere göre çok iyi şu an sorun yok
A.selamSelam aleyküm bol şans diliyorum
O zaman açmışlar senin limitleri genelde baslet limitleri sıkıntılı burda bol şans 4.cü adımı beklıoruzLimitler burada başka sitelere göre çok iyi şu an sorun yok
Aynen en yüksek limit veren yerlerden dostLimitler burada başka sitelere göre çok iyi şu an sorun yok
Valla bir jere bir liran bogamiza girmesi öcü bu nasıl zenginlikZengin olunca gizli olmuom ben genel olarak kazancın çoğu buraya dağıtıma gidiyor 😉
Yok dost ben buranın yıllardır üyesiyim çoğu betcodan kötü limitleriAynen en yüksek limit veren yerlerden dost