- 1,175
- 485
- 83
Bol şansLimitw takılmayalim diye futbol alındı hadi bol şans tüm kasa burada 3 maçlık kombine
Bol şansLimitw takılmayalim diye futbol alındı hadi bol şans tüm kasa burada 3 maçlık kombine
Ölmeden bi fb şampiyonluğu bi de borçların bittiğini görmek istiyoruz çok mu şey istiyoruz be kardeşimOlur oyle. Kazandigin zamanlar da olurrrr
Diğer maç nerde ahmet o yetim mi25 dk gol yok insallahEkli dosyayı görüntüle 919515
Alttaki işteDiğer maç nerde ahmet o yetim mi
1 tanesi banko olurda diğeri olmaxÖlmeden bi fb şampiyonluğu bi de borçların bittiğini görmek istiyoruz çok mu şey istiyoruz be kardeşim
Şükür dostum Ankaradan geldim bizim oğlanı nişanladık Allahın izniyle izne ayrıldık öyle dinlenme modundayım sen nasılsjn ne var ne yokSelam agacim nasilsin
200k lık ölmek istiyorum ben. Havalı bi ölüm olsun. Yıllarca konuşulsun katilim hiçbir zaman bulunamasınGüzel fkir bu ülkede 1k ya adam vuranlar var
Olur ins ne olmaz denilen maçlar olddu1 tanesi banko olurda diğeri olmax
sk kladno dostDiğer maç nerde ahmet o yetim mi
Yaş kac dayiŞükür dostum Ankaradan geldim bizim oğlanı nişanladık Allahın izniyle izne ayrıldık öyle dinlenme modundayım sen nasılsjn ne var ne yok
🤣🤣🤣Diğer maç nerde ahmet o yetim mi
Komikmi ocu
Ahmet biri şınu kötü niyet algılayıp raporlasa küfürden ban yicen ha öcü yaz bare öyle yazınca yanlış depebilirKomikmi ocu