- 3,573
- 2,233
- 113
Dede bişe vermeden yollar kapalı çıktım direkt15k da bu ödese oooh
Dede bişe vermeden yollar kapalı çıktım direkt15k da bu ödese oooh
Verecek ins dostBakalım ne verecek vicdansız. Beklentim yok slot da sevmem kazandığım için şansımı deniyorum sadece
Alma reis kapalı , yine de içinde varsa al belki güldürür snaaBakalım ne verecek vicdansız. Beklentim yok slot da sevmem kazandığım için şansımı deniyorum sadece
VurBakalım ne verecek vicdansız. Beklentim yok slot da sevmem kazandığım için şansımı deniyorum sadece
7-8Bakalım ne verecek vicdansız. Beklentim yok slot da sevmem kazandığım için şansımı deniyorum sadece
Hadi maxBakalım ne verecek vicdansız. Beklentim yok slot da sevmem kazandığım için şansımı deniyorum sadece
ya hakkkkBakalım ne verecek vicdansız. Beklentim yok slot da sevmem kazandığım için şansımı deniyorum sadece
Hayal min 50k ama 3 k vericek gibiBakalım ne verecek vicdansız. Beklentim yok slot da sevmem kazandığım için şansımı deniyorum sadece
12.750Bakalım ne verecek vicdansız. Beklentim yok slot da sevmem kazandığım için şansımı deniyorum sadece
17 k diyorumRealist olayım ₺1200 verir yollar
300 lira verirBakalım ne verecek vicdansız. Beklentim yok slot da sevmem kazandığım için şansımı deniyorum sadece