- 6,455
- 10,789
- 113
Yapma yattı mı lan Mülayimin kupon bakamadım ona
Ve wonnnnn🥳🥳🥳Deplasman 3 sayıya içeriye alırız dost bendekiminiEkli dosyayı görüntüle 946630
e gelmiş bu tebriklerNeyse asıl kupon buydu bu gelirse devam eder diğeri önemli değil
Sen eve alt almışsın ben depe üst almışım.Ev alt dep üst oldu hahahahahahaNeyse asıl kupon buydu bu gelirse devam eder diğeri önemli değil
Yaaa mesela yanı yaptın bize Mülayimmm😍🙏Neyse asıl kupon buydu bu gelirse devam eder diğeri önemli değil
sanada tebrikler eski çok eski dostDeplasman 3 sayıya içeriye alırız dost bendekiminiEkli dosyayı görüntüle 946630
Canın sağolsun enişte bu ara uzak durun slottan . Para filan vermez bayramdaSite dolandırdık bi ara 5-10 5-10 her gün para oldu ama ugursuz para aynı gün gitti biriktirsem 150-200 toplardım alayını kaybettim yarısı holigana yarısı stakeye 100k icra var onu kapatıcam diye 300k para gitmiştir 4 ayda biz bu işten anlamıyoruz mülayim şanssızlıkta bi yere kadar
Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine😍😂Sen eve alt almışsın ben depe üst almışım.Ev alt dep üst oldu hahahahahaha
Senin geldi benim daha 1 dk var 😀Sen eve alt almışsın ben depe üst almışım.Ev alt dep üst oldu hahahahahaha
Slotlar bayramda bomboş malesefCanın sağolsun enişte bu ara uzak durun slottan . Para filan vermez bayramda
Şu an 8 dostum bi aksilik olmazsa iyi gidiyorSenin geldi benim daha 1 dk var 😀
Yok yok aldık onuda içeriye 😄Senin geldi benim daha 1 dk var 😀
Resmi bekleniyor😍Yok yok aldık onuda içeriye 😄