Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 3K Hedef 5 Adım 💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Hayırlı bayramlar
Kalitesiz ve gereksiz insan çokluğundan her gün açtığım rolleri bırakmıştım . Geri dönelim sahalara 1.2 sağlam dostumuza faydamız olur belki bayram bayram.
Bol şans olsun
Bayramın mübarek olsun dost yine soğuturlar seni forumdan hiç şaşmaz bolsans

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,501
100,074
113
dönmedin büyük kaybettin
4300 şans parası atmıştı arkadaş yatıramadım siteye dedim 50 dolar alayım mafiasodan usdt 2300 ü attık yok ettik 2 dk da arkadan 2000 de iddiaya gitti o saatte sonra cenaze hastane kimseyi görmem

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,821
20,197
113
Bombacı tipster yaptı şovunu tebrikler dost @Mülayim6060 devam mı tamam mı?Eğer devam dersen her türlü akar benden ama devam edeceksek başka siteden edelim en kötü kayıp bonusu 4K alırız başlangıç kasası zaten az paraydı her türlü win win 😂😂
Çok mantıklı dostum , o hedef koymuştu devam edecek bence sen dur ve bayramını yaşa güzel para 🙏👍🍀✅

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,453
29,746
113
Bombacı tipster yaptı şovunu tebrikler dost @Mülayim6060 devam mı tamam mı?Eğer devam dersen her türlü akar benden ama devam edeceksek başka siteden edelim en kötü kayıp bonusu 4K alırız başlangıç kasası zaten az paraydı her türlü win win 😂😂
Ben devam seni bilmiyorum 🙂

Ekli dosyalar

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,821
20,197
113
Aradayız🔥🔥🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...