- 10,667
- 5,725
- 113
Bol şansAdım 4
Yine limit var parça parça alacaz
Bol şansAdım 4
Umarım her ikinizinde gelir dostum bu ihtimal varDost bu maç çok sakat maç dep çok hızlı takım daha önce çok izledim ev ayak uydurursa 50 yi bile görürler bunlar.Ben bu maça küsüratı üstten yana kullandım ama alt olursa üzülmem sen kazan Ekli dosyayı görüntüle 946684
Bol sansAdım 4
İyi yapmışsın sana da bol şans🙏.bana 24.5 barem çok geldi bakalım başka maç da yok zaten oynayacakDost bu maç çok sakat maç dep çok hızlı takım daha önce çok izledim ev ayak uydurursa 50 yi bile görürler bunlar.Ben bu maça küsüratı üstten yana kullandım ama alt olursa üzülmem sen kazan Ekli dosyayı görüntüle 946684
🍀🍀🍀👍İyi yapmışsın sana da bol şans🙏.bana 24.5 barem çok geldi bakalım başka maç da yok zaten oynayacak
Sna da bol şans ikiside gelme şansı varDost bu maç çok sakat maç dep çok hızlı takım daha önce çok izledim ev ayak uydurursa 50 yi bile görürler bunlar.Ben bu maça küsüratı üstten yana kullandım ama alt olursa üzülmem sen kazan Ekli dosyayı görüntüle 946684
👍🙏🙏🙏3 kez aldım gelirse kasa 42.43 olur bol şans
Bol şanslar3 kez aldım gelirse kasa 42.43 olur bol şans
İnşallah çeyrekte ev yargı dağıtır hem üst hem deplasman alt olur ama deplasman çok ters takım dost ritmi yakalarsa 30 bile atabilir.Sen kasa atmışsın yemin olsun senin kupon kazansın benimki yatsada olur ben çok basmadım 10K duruyor kasada3 kez aldım gelirse kasa 42.43 olur bol şans
bol şanslar 42 is durulur bu kasayla burda inşallah3 kez aldım gelirse kasa 42.43 olur bol şans
Yok bir adım daha dedi 🙄bol şanslar 42 is durulur bu kasayla burda inşallah
Bol sansss3 kez aldım gelirse kasa 42.43 olur bol şans
Gelirse gelir ya eve şimdi baktım çok dandik takım dediğin gibi 30 da atabilir dep. Sıkıntılı maç barem yüksekliği belki kurtarır 20.24 bitsin ikimiz de kazanalım 😀İnşallah çeyrekte ev yargı dağıtır hem üst hem deplasman alt olur ama deplasman çok ters takım dost ritmi yakalarsa 30 bile atabilir.Sen kasa atmışsın yemin olsun senin kupon kazansın benimki yatsada olur ben çok basmadım 10K duruyor kasada
Hedef çok yüksek ğuauj herkes senin gibi vizyonsux mu puuabol şanslar 42 is durulur bu kasayla burda inşallah
luzır napak işte 42 iyi diye dedik ahahaHedef çok yüksek ğuauj herkes senin gibi vizyonsux mu puua
Şuan bırak 42 yi 200 bile iyi ona bakarsan puhhluzır napak işte 42 iyi diye dedik ahaha
Dost holinin özeli gelme ihtimali var mı fb 171,5 üst ne diyorsunHedef çok yüksek ğuauj herkes senin gibi vizyonsux mu puua
RezillikŞuan bırak 42 yi 200 bile iyi ona bakarsan puhh