- 6,455
- 10,789
- 113
Vallahi sevinemedim cenaze evinde düğün olmaz dost.Bu namusuz depin 30 atacağını biliyordum.Yemin ederim Mülayiminki kazansın benimki yatsın dedim olmadı çok üzdü@LordVoldemort tebrikelr dostt
Vallahi sevinemedim cenaze evinde düğün olmaz dost.Bu namusuz depin 30 atacağını biliyordum.Yemin ederim Mülayiminki kazansın benimki yatsın dedim olmadı çok üzdü@LordVoldemort tebrikelr dostt
Kısmet degilmis sağlık olsunVallahi sevinemedim cenaze evinde düğün olmaz dost.Bu namusuz depin 30 atacağını biliyordum.Yemin ederim Mülayiminki kazansın benimki yatsın dedim olmadı çok üzdü
🥺🥺🥺Vallahi sevinemedim cenaze evinde düğün olmaz dost.Bu namusuz depin 30 atacağını biliyordum.Yemin ederim Mülayiminki kazansın benimki yatsın dedim olmadı çok üzdü
Sende tamam mı devam mı dostVallahi sevinemedim cenaze evinde düğün olmaz dost.Bu namusuz depin 30 atacağını biliyordum.Yemin ederim Mülayiminki kazansın benimki yatsın dedim olmadı çok üzdü
Tamam desin dahada üzülmeye gerek yok🥺Sende tamam mı devam mı dost
Daha maçta yok zatenTamam desin dahada üzülmeye gerek yok🥺
Kısa günün kârı deyip geçmeli 25 k az mıDaha maçta yok zaten
Daha iyilerine diyelimKısa günün kârı deyip geçmeli 25 k az mı
Şöyle yapalım dost @hkmtgnl e rol açtırayım 1K 2 yada 3 adım yapsın kazanç halinde tüm kasayı sen şah ve hikmet bölüşün en azından belki oradan yürürSende tamam mı devam mı dost
teşekkürler kesene bereketŞöyle yapalım dost @hkmtgnl e rol açtırayım 1K 2 yada 3 adım yapsın kazanç halinde tüm kasayı sen şah ve hikmet bölüşün en azından belki oradan yürür
Yok be dostum sağolasın gerek yok 1 k na yazık 3 adım çok fazla bunun içinŞöyle yapalım dost @hkmtgnl e rol açtırayım 1K 2 yada 3 adım yapsın kazanç halinde tüm kasayı sen şah ve hikmet bölüşün en azından belki oradan yürür
🙏Daha iyilerine diyelim
Eyv kral olur yapsın burda yapsın kralŞöyle yapalım dost @hkmtgnl e rol açtırayım 1K 2 yada 3 adım yapsın kazanç halinde tüm kasayı sen şah ve hikmet bölüşün en azından belki oradan yürür
Ben onu random söyledim dost 2 adım falan onu siz kafanıza göre yapın 3-5K kazanırsanızda bölüşünYok be dostum sağolasın gerek yok 1 k na yazık 3 adım çok fazla bunun için
İki adım iyidir sankiYok be dostum sağolasın gerek yok 1 k na yazık 3 adım çok fazla bunun için
Varol dostum düşüncene sağlık sen ne dersen o olsunBen onu random söyledim dost 2 adım falan onu siz kafanıza göre yapın 3-5K kazanırsanızda bölüşün