- 22,797
- 19,159
- 113
Rahat geldi işte dayı 😅Olurmu dost son 4 dk ev boş geçti
Rahat geldi işte dayı 😅Olurmu dost son 4 dk ev boş geçti
Ev ilk dklarda attı sonda durduRahat geldi işte dayı 😅
Evet sen listeyi hazirla ama kişi başı 200 gönderecem artık yüksek ödül yok.. Bana destek atan arkadaşlara özelden zaten ayrı ulaşacam onlara daha güzel görecem onlara takip şartı yok 😄evet listeyi hazırlıyorum![]()
tamam dostListeti
Evet sen listeyi hazirla ama kişi başı 200 gönderecem. Bana destek atan arkadaşlara özelden zaten ayrı ulaşacam onlara daha güzel görecem onlara takip şartı yok 😄
Ben son 2 dj gördüm kardeşimOlurmu dost son 4 dk ev boş geçti
Bol kazançlar dilerim 💜Az önceki kayiptan kayıp bonusu ile çekim yaptim kardeş sitesine attik oradan devam. İkinci adım gelecek
Kesene bereket dost şansın daim olsunListeti
Evet sen listeyi hazirla ama kişi başı 200 gönderecem artık yüksek ödül yok.. Bana destek atan arkadaşlara özelden zaten ayrı ulaşacam onlara daha güzel görecem onlara takip şartı yok 😄
Ekstra dan ferdi Kadıoğlunu da ekleyelim ona da bir güzellik yapalimtamam dost
Bana da bir sigara 😁😁Ekstra dan ferdi Kadıoğlunu da ekleyelim ona da bir güzellik yapalim
@ferdikadıoğlu ilave@Hakan170 başından beri veri sürekli var
@keskin4455 var ama son maç da aktif katılım var
@V3R0N maçında başında aktif sonraların az yazı var
@egehandro 3 sayfadan sonra aktif şekilde var
@sinansrml63 takip etmiş
@Hyper28 son 2 kuponda aktif takip var
liste bu dostum
Dost ben çalışıyorum takip edemedim hiç kimsenin hakkına girmeye gerek yok beni ele sana zahmet başka zamana inşallah . Başka biri alsinn@Hakan170 başından beri veri sürekli var
@sinansrml63 takip etmiş
liste bu dostum
Tamamdir burasi artı birde Ferdi. 200 ödül gönderecem dediğim gibi yüksek ödül atmiyorum artik bana faydası olmayana 💣💣 yanlış anlaşılmasın tabi herkez de üzerine alınmasın da cok sıkıntılı arkadaşlar var forumda o yüzden böyle bi Karar aldim@Hakan170 başından beri veri sürekli var
@sinansrml63 takip etmiş
liste bu dostum
ben onaya sundum bunlar kesin demedim dost sayfaları kontrol ettim ve olanı yazdım son değerlendirme roll sahibinde.Dost ben çalışıyorum takip edemedim hiç kimsenin hakkına girmeye gerek yok beni ele sana zahmet başka zamana inşallah . Başka biri alsinn
Kesene bereketTamamdir burasi artı birde Ferdi. 200 ödül gönderecem dediğim gibi yüksek ödül atmiyorum artik bana faydası olmayana 💣💣 yanlış anlaşılmasın tabi herkez de üzerine alınmasın da cok sıkıntılı arkadaşlar var forumda o yüzden böyle bi Karar aldim
Ferdi kardeş sen dağıtım yapar mısın@Hakan170 başından beri veri sürekli var
@sinansrml63 takip etmiş
liste bu dostum
valla bende kendi parası ile roll açmayana ayrıca bir şekilde bana destek olmayana yüksek gönderim yapmıyorumTamamdir burasi artı birde Ferdi. 200 ödül gönderecem dediğim gibi yüksek ödül atmiyorum artik bana faydası olmayana 💣💣 yanlış anlaşılmasın tabi herkez de üzerine alınmasın da cok sıkıntılı arkadaşlar var forumda o yüzden böyle bi Karar aldim