- 15,458
- 29,751
- 113
Diğer arkadaşlardan kimse kusura bakmasın 1 kişiden fazla kişiye ulaşmayacağim durumlar sıkıntılı
Eyv dostum Varol tekrardan. Keyifli bir rollingdi. Kesene bereketPapara ile çekim verdim papara varsa özelden papara yoksa iban
Kesene bereket dostumDiğer arkadaşlardan kimse kusura bakmasın 1 kişiden fazla kişiye ulaşmayacağim durumlar sıkıntılı
Bol sansBaşarılı olursam 1 (BİR) kişiye rolling açtıririz.
Bol şans
Tebrikler kralDiğer arkadaşlardan kimse kusura bakmasın 1 kişiden fazla kişiye ulaşmayacağim durumlar sıkıntılı
Papara denetimde dikkatli ol amaBu papara ve papel in geri gelmesi iyi olmuş çoğu sitede var
Papara biraz korkutuyor beni şuan. Baya incelemeye falan aldılar kripto yoğunlukta kullanıyorum ama çok pratik değil. Papara iyidir yine de. 2dkligina dm aç dost 😂Bu papara ve papel in geri gelmesi iyi olmuş çoğu sitede var
En fazla hesap kapatırlar yapacak birşey yok hepsi sıkıntılıPapara denetimde dikkatli ol ama
Güle güle borç kapat dostDiğer arkadaşlardan kimse kusura bakmasın 1 kişiden fazla kişiye ulaşmayacağim durumlar sıkıntılı
İyi oldu iyi severiz mucizeleriCok şaşırmadım mucizeler seni buluyor daha önce şahit olduk. Tebrikler dost @Mülayim6060
Hoş oldu hoşİyi oldu iyi severiz mucizeleri
Tebrikler dostBu papara ve papel in geri gelmesi iyi olmuş çoğu sitede var
Bizede mi be kuzen @Mülayim6060 hee 🤨🤨Diğer arkadaşlardan kimse kusura bakmasın 1 kişiden fazla kişiye ulaşmayacağim durumlar sıkıntılı
Şimdilik maalesef dostum. Sadece şimdilik tabi🙂Bizede mi be bombacı hee 🤨🤨
Yarına birşeyler lazım şu ikasbetin roll başarılı olmazsa bı kapına tiklatirim. Dünden beri yolumu bulamadım sigara için bile 😅😅Şimdilik maalesef dostum. Sadece şimdilik tabi🙂
Sağlandı dostum@Mülayim6060 yılın ilk rollingi başarı sağlandı mı kanka
Kuzen yanlış anlamada hakketen yaptığınız ayıp yani. Adam zaten durumu izah etmiş. Bu kadar üstlemek hoş olmuyorBizede mi be kuzen @Mülayim6060 hee 🤨🤨