- 16,411
- 12,692
- 113
Aslında gece bunları kovalican gündüz paso şikeli maç oluyor
Bugun bende düşündüm gece daha çok tuturuyorum gündüz hep sike hele bugun kazanan kadir gecesinde doğmuşturAslında gece bunları kovalican gündüz paso şikeli maç oluyor
2 den 9 a kadar yok kanka bildiğim kadarıylaBeyler rotada gece çekim yok mu şoktayım
Hiç sorma 5 farklı kupon tek Golden gittiBugun bende düşündüm gece daha çok tuturuyorum gündüz hep sike hele bugun kazanan kadir gecesinde doğmuştur
Aaa ilginç teşekkürler2 den 9 a kadar yok kanka bildiğim kadarıyla
3 sene önce oynardim yoktu sitf bu yüzden oynamiyorum ordabBeyler rotada gece çekim yok mu şoktayım
YokBeyler rotada gece çekim yok mu şoktayım
Aynen öyle kankaBugun bende düşündüm gece daha çok tuturuyorum gündüz hep sike hele bugun kazanan kadir gecesinde doğmuştur
Defans yokNba bak 4 periyotta üst yuh
Benimde 2 kupon tekten gitti biri Bayern ilk yari 1.5 üst ikinci yari 5 tane attilar digeride inter 2 sarı kart yerAy
Aynen öyle kanka
Ama gecemin kötü yanı sabaha uyumuyorsun o ayık kafayla para umursamadan 0 oluyor, hep başıma aynı şeyler geliyor 0 olmadan uyuyamıyorum sabah 8/9/10 oluyor ama nafileBugun bende düşündüm gece daha çok tuturuyorum gündüz hep sike hele bugun kazanan kadir gecesinde doğmuştur
Sorma ya dk başı faulŞimdi bu maç yarım saat sürer bitmesi
Aynen fenaDefans yok