Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 / Kasa 3K Hedef 💣💣💣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,036
3,242
113
Ama gecemin kötü yanı sabaha uyumuyorsun o ayık kafayla para umursamadan 0 oluyor, hep başıma aynı şeyler geliyor 0 olmadan uyuyamıyorum sabah 8/9/10 oluyor ama nafile
Ayni sorun bende de var gecen sabaha karşı 7 de sırf uyumak için 100k verdim rulete

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,410
12,691
113
Beyler jojo kod lazım olan olur belki daha bitmemiştir bu mac bitene kadar deneyin 2 tane kod
PLTYZNAM3
HMKCZAHS5

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,820
12,309
113
Ayni sorun bende de var gecen sabaha karşı 7 de sırf uyumak için 100k verdim rulete
😂iyi bari yalnız değilmişim, ulan gözümü kapatıyorum içim kıpor kıpır oluyor gidiyorum geri giriyorum siteye saçma ya nasıl bir dopamin varsa vücutta anlamıyorum

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,410
12,691
113
Be
Benimde 2 kupon tekten gitti biri Bayern ilk yari 1.5 üst ikinci yari 5 tane attilar digeride inter 2 sarı kart yer
Bayern bir kere ilk yari 1.5 üst oynadım ilk yari 0 0 2.yari 5 6 gol çıkmıştı sonra tövbe ettim Bayern oynamamaya

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,036
3,242
113

Ekli dosyalar

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,410
12,691
113
😂iyi bari yalnız değilmişim, ulan gözümü kapatıyorum içim kıpor kıpır oluyor gidiyorum geri giriyorum siteye saçma ya nasıl bir dopamin varsa vücutta anlamıyorum
15 20 dk gözün kapalı kalır sonra gider siteye para atarsin tekrar😅

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,036
3,242
113
Sorma hocam ya birde bende kusurat takıntısı var param olursa 5 in katları olucak mesela 103 varsa 3 u direk siteye atarim sonra 3 kaybedince sinirlenir 100 den de olurum

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,820
12,309
113
Sorma hocam ya birde bende kusurat takıntısı var param olursa 5 in katları olucak mesela 103 varsa 3 u direk siteye atarim sonra 3 kaybedince sinirlenir 100 den de olurum
Ahahhahaha emin ol hep aynı hep of aslında kendimize oynamak için bahane yaratıyoruz sanırım böyle böyle düşünerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...