- 15,440
- 29,727
- 113
Selam yine kaybetmeye geldik💣💣 bol şanslar bize
Dağıtım yok zaten yatiyoz vakit geçirmek isteyen sohbet etmek isteyen takip edebilir.
Dağıtım yok zaten yatiyoz vakit geçirmek isteyen sohbet etmek isteyen takip edebilir.
Bol sans bombaci. @Malatyali44 hocam ile birazdan geliyoruzSelam yine kaybetmeye geldik💣💣 bol şanslar bize
Öyle yazma la insallah kaybeder diye beddua eden tipler var burdaSelam yine kaybetmeye geldik💣💣 bol şanslar bize
Bedduaya gerek yok kaybetmemiz için 😅Öyle yazma la insallah kaybeder diye beddua eden tipler var burda
Aynen 2 rekat cemaatli nafile ibadet edip geleceğiz inşallah.Bol sans bombaci. @Malatyali44 hocam ile birazdan geliyoruz
Hocam ilk adim gelmis bile cabuk kildir su namaziAynen 2 rekat cemaatli nafile ibadet edip geleceğiz inşallah.
Eyvallah hoca bu okuyup uflesin bizi forumda kazanamiyoz.Bol sans bombaci. @Malatyali44 hocam ile birazdan geliyoruz
Bırak sımdı kanka fakir adamın 1xbette işi olmaz kazanmışsın 🤣Bedduaya gerek yok kaybetmemiz için 😅
bol sohbetler bol kazançlarSelam yine kaybetmeye geldik💣💣 bol şanslar bize
Havale limitlerini 1000 tl ye düşürmüş ondan. 😀Bırak sımdı kanka fakir adamın 1xbette işi olmaz kazanmışsın 🤣
Üfleme yerine muska yazsam olur muEyvallah hoca bu okuyup uflesin bizi forumda kazanamiyoz.
Bu arada havale çekimi hızlanmış baya burada önceden 24 saati buluyorduBırak sımdı kanka fakir adamın 1xbette işi olmaz kazanmışsın 🤣
Sohbet bol olsun şans beraber olsunSelam yine kaybetmeye geldik💣💣 bol şanslar bize
Olur hocam olur nur yüzlü hocam yap birşeylerÜfleme yerine muska yazsam olur mu
Kanka ben burayı hiç kullanmadım ya bu sitenin linkini bulmak zor olmuyor muBu arada havale çekimi hızlanmış baya burada önceden 24 saati buluyordu
Uygulaması var linke ne gerek var mis gibi uygulama varKanka ben burayı hiç kullanmadım ya bu sitenin linkini bulmak zor olmuyor mu