- 12,448
- 3,664
- 113
Bende yok yoksa yardımcı olurdum dostunSelamın aleyküm krallar , trust kullanan var mı güvenilir biri
Bende yok yoksa yardımcı olurdum dostunSelamın aleyküm krallar , trust kullanan var mı güvenilir biri
Yine ise yaradi totem ama son adim lanetini kiramadik muloUyku iptal o zaman
Hosgeldin dostttBol şans Enes. Gelmiş kupon kardeşim tebrikler
Kaybetmeden uyumak yok diyorsun para batar kumarci adamaUyku iptal o zaman
Hoşbulduk kardeşim Teheccüde kalktım aslında @Malatyali44 dostumu goremeyince buraya bakayım dedim 😂Hosgeldin dosttt
Ne icin lazim kankaSelamın aleyküm krallar , trust kullanan var mı güvenilir biri
Burda burda zikire gitti gelirHoşbulduk kardeşim Teheccüde kalktım aslında @Malatyali44 dostumu goremeyince buraya bakayım dedim 😂
Tesbih çekiyordu en son zikir bitmistiBurda burda zikire gitti gelir
Kral fazladan atıcam ibandan bana trx lazım mesela 1100 tllik trx karşılığında 1300 atarımNe icin lazim kanka
Varsa sende bakiye yapalım güvenilir adamsın zatenNe icin lazim kanka
Canın sağolsunBende yok yoksa yardımcı olurdum dostun
Aman hocamız zikir edeyim derken manevi aşkla kendinden geçmesinBurda burda zikire gitti gelir
Hee yok kanka ben kripto lazim sandim maalesefKral fazladan atıcam ibandan bana trx lazım mesela 1100 tllik trx karşılığında 1300 atarım
Kripto lazım işteHee yok kanka ben kripto lazim sandim maalesef
Her an her sey olabilir sevgili hanAman hocamız zikir edeyim derken manevi aşkla kendinden geçmesin
Bol şans kardesism getirelim bunuAdım 4🏀
Anladim da bankadan kriptoya atamıyorum ben global borsa kullanıyorum.Kripto lazım işte
Senin olduğun roller kişi fark etmeksizin çok keyifli geçiyor kardeşim bu aradaHer an her sey olabilir sevgili han
Bu gelirse son bir adımda fişi çekeriz 😀Bol şans kardesism getirelim bunu