- 9,241
- 13,128
- 113
5 adım falan üst üste tutturmak yine de bu bültende başarıdır kardeşim inşallah bu da gelir taçlanırSon rollerin hep 5 inci adımda yattı bakalım bu ne olacak
5 adım falan üst üste tutturmak yine de bu bültende başarıdır kardeşim inşallah bu da gelir taçlanırSon rollerin hep 5 inci adımda yattı bakalım bu ne olacak
Bol şanslar5 inci ve son adım 🏀
Bozma totemimizi lutfenValla öyle sanırım
Mogollar kovaliyor sanki 5saniyede hucum ediyorlar16 şuan 4 dk var kritik
19 kardeşim biraz yavaşlat su Arjantinli yalaklariMogollar kovaliyor sanki 5saniyede hucum ediyorlar
Bu sefer olacak gibi valla19 kardeşim biraz yavaşlat su Arjantinli yalaklari
Senin ağzın neler der böyleBu sefer olacak gibi valla
Valla zehirli oku da attik ama bakalimSenin ağzın neler der böyle
1.38 kaldı burdan gelmezse Arjantini basar messiyi karım yaparımValla zehirli oku da attik ama bakalim
Tovbe tovbee gunaha sokma bizi zindik1.38 kaldı burdan gelmezse Arjantini basar messiyi karım yaparım
Dogru sotle deplasmana alt alaxam diye girip yuksek baremi gorunce eve aldin di miOldumu kırdık mi 5 adım şansızligini
Herhalde oldu dost gözlerim yeşerdi 😂Oldumu kırdık mi 5 adım şansızligini
Aynen öyle oldu ama ikisi de geliyormuş doğru maçı bulmuşumDogru sotle deplasmana alt alaxam diye girip yuksek baremi gorunce eve aldin di mi
Ezberledik aetik seniAynen öyle oldu ama ikisi de geliyormuş doğru maçı bulmuşum
Nasipte olduktan sonra dost bunlar hep oluyor 😂Aynen öyle oldu ama ikisi de geliyormuş doğru maçı bulmuşum
TerbıklerAynen öyle oldu ama ikisi de geliyormuş doğru maçı bulmuşum
Gelişimle kırdın haber vereydin 😉🤣Oldumu kırdık mi 5 adım şansızligini
Konuda pek kimse yok zaten 4 kişi ödül atalım da sen halleder misin çekim gelince tabi.ne zaman gelecek bilmiyorumEzberledik aetik seni