- 15,868
- 13,090
- 113
valla bitane lanet dede1000den alirsan tatmin olurum bombaciBiraz bakiye bıraktım slottan anlayan oyun söylesin de 3 binlik alım yapalım hazır bakiye varken
valla bitane lanet dede1000den alirsan tatmin olurum bombaciBiraz bakiye bıraktım slottan anlayan oyun söylesin de 3 binlik alım yapalım hazır bakiye varken
E hadi alayım 3 bin senin şansınavalla bitane lanet dede1000den alirsan tatmin olurum bombaci
3 bine 160 TL ödedi 😀valla bitane lanet dede1000den alirsan tatmin olurum bombaci
@Malatyali44 hocam 1000x duasiE hadi alayım 3 bin senin şansına
O neymis oyle ya. Kusura bakma bombaci valla slot iste3 bine 160 TL ödedi 😀
En fazla 100x duası yapabilirim@Malatyali44 hocam 1000x duasi
Big bas alayım birdeO neymis oyle ya. Kusura bakma bombaci valla slot iste![]()
Toparlasim ya kasayiBig bas alayım birde
Yok bu slottan para kazanılmaz kaçtım hemenToparlasim ya kasayi
Hic oynamiyorum valla spor iyidir bunlara goreYok bu slottan para kazanılmaz kaçtım hemen
En son da sugar rush düz al belki maxlar 😀Big bas alayım birde
Erittik kasayı anında 😀En son da sugar rush düz al belki maxlar 😀
Dostum Sen bana ibani yaz çekim 1 saate gelmezse uyurum sabah yollarımHic oynamiyorum valla spor iyidir bunlara gore
Sağlık olsun kardoErittik kasayı anında 😀
Bol bol şanslar distBiraz bakiye bıraktım slottan anlayan oyun söylesin de 3 binlik alım yapalım hazır bakiye varken
Normalde çabuk gonderiyorkardi dost sıkıntı vardirÇekim beklemede halen. Ödüller çekim geldiğinde halledilecek beyler ve bayanlar🤚
1xbet 24 saati de bulabilir bu çekim
Tebrikler tekrardan güzel günlerde kullanÇekim beklemede halen. Ödüller çekim geldiğinde halledilecek beyler ve bayanlar🤚
Tebrikler dost daim olsun 🙋Çekim beklemede halen. Ödüller çekim geldiğinde halledilecek beyler ve bayanlar🤚