- 15,441
- 29,728
- 113
Eyvallah dostum çekim geldiğinde dm mi yakacağım 👍Tebrikler tekrardan güzel günlerde kullan
Eyvallah dostum çekim geldiğinde dm mi yakacağım 👍Tebrikler tekrardan güzel günlerde kullan
Eyvallah kralEyvallah dostum çekim geldiğinde dm mi yakacağım 👍
Tebrikler dostum. İlk defa gece yoktum başarmışssın. Demek ki sorun bendeymişÇekim beklemede halen. Ödüller çekim geldiğinde halledilecek beyler ve bayanlar🤚
1xbet 24 saati de bulabilir bu çekim
bol şansSelam yine kaybetmeye geldik💣💣 bol şanslar bize
Dağıtım yok zaten yatiyoz vakit geçirmek isteyen sohbet etmek isteyen takip edebilir.
Hep 5 İnci adımda patliyordum bu kez 5 inci adımsa kurtardık 😀Tebrikler dostum. İlk defa gece yoktum başarmışssın. Demek ki sorun bendeymiş
Gaddar Kerim'ini unuttun ama gözden uzak olunca gönlündende mi ırak oldum😅Hep 5 İnci adımda patliyordum bu kez 5 inci adımsa kurtardık 😀
Yok yok unutmadım. Bombacı unutmazGaddar Kerim'ini unuttun ama gözden uzak olunca gönlündende mi ırak oldum😅
Bak bakalım dm yazabiliyo musun banaGaddar Kerim'ini unuttun ama gözden uzak olunca gönlündende mi ırak oldum😅
Eyvallah unutma seni kimseye bırakmam. Sen benim hakkımsın😅Yok yok unutmadım. Bombacı unutmaz
YazamıyorumBak bakalım dm yazabiliyo musun bana
Bak bakayim bana. Yazabiliyon mu puhahaYazamıyorum
Yazamazsan çizYazamıyorum
AttmBak bakayim bana. Yazabiliyon mu puhaha
@kestaneYazamazsan çiz
Niye ki
@Mülayim6060 adamdırNiye ki
Olmadı adamın dibi diyecektin
Benden daha adamdırOlmadı adamın dibi diyecektin
Tebrikler mülayim. Konuda ben yokum diye kazanmışsin sanırım. Aranızdaki cenabet belli olduSelam yine kaybetmeye geldik💣💣 bol şanslar bize
Dağıtım yok zaten yatiyoz vakit geçirmek isteyen sohbet etmek isteyen takip edebilir.