- 31,264
- 25,866
- 113
300 k olmadı mı hala yaFerdikadioglu aktaş gannicus marley bu 4 kişiye gönderim yapılacak ödülleriniz Garanti. ilk kayıp da rol biter.
Bu konuda 2 inci defa dağıtım yapıyorum şansımız böyle gider umarım
300 k olmadı mı hala yaFerdikadioglu aktaş gannicus marley bu 4 kişiye gönderim yapılacak ödülleriniz Garanti. ilk kayıp da rol biter.
Kesene bereket dostFerdikadioglu aktaş gannicus marley bu 4 kişiye gönderim yapılacak ödülleriniz Garanti. ilk kayıp da rol biter.
Bol şanslar dostum umarım hiç kayıp olmazFerdikadioglu aktaş gannicus marley bu 4 kişiye gönderim yapılacak ödülleriniz Garanti. ilk kayıp da rol biter.
Yok 30 u zor bulduk 😅300 k olmadı mı hala ya
Kesene bereket kardoFerdikadioglu aktaş gannicus marley bu 4 kişiye gönderim yapılacak ödülleriniz Garanti. ilk kayıp da rol biter.
Rol yaptıralım bu kişilere daha iyi olur aslındaFerdikadioglu aktaş gannicus marley bu 4 kişiye gönderim yapılacak ödülleriniz Garanti. ilk kayıp da rol biter.
Umarim devam eder savaha kadar full kazanirsinFerdikadioglu aktaş gannicus marley bu 4 kişiye gönderim yapılacak ödülleriniz Garanti. ilk kayıp da rol biter.
Dostum ben gece nbaya yapabilirim uygunsaRol yaptıralım bu kişilere daha iyi olur aslında
Dost ben sonra yapsam olur mu şu anda nakite ihtiyaç vardaRol yaptıralım bu kişilere daha iyi olur aslında
Rol 500 nakit 250 😅 siz bilirsiniz karar verinDost ben sonra yapsam olur mu şu anda nakite ihtiyaç varda
Oo o zman roll yapalım dost artık sansimiza😃Rol 500 nakit 250 😅 siz bilirsiniz karar verin
Roll yaparım ben 😍Rol 500 nakit 250 😅 siz bilirsiniz karar verin
2 adımlık roll yapayim o zmanRol 500 nakit 250 😅 siz bilirsiniz karar verin
Ahh keske takip etseydik roll yapmak daha super zaten oynuykkRol 500 nakit 250 😅 siz bilirsiniz karar verin