- 11,335
- 4,521
- 113
Güzel tercihSon adım
Bol şanslar basketbol alamadık
Güzel tercihSon adım
bol şanslar dostumSon adım
Bol şanslarSon adım
Bol şansSon adım
Bülten de ki hiç bir maça bu limit Yok. Biraz bekleyelim bakalım
bol şanslar reis keşke acele etmeseydin dünya kupası maçlarından birine analiz edip bassaydın karar yine senin ama ne bilim neyse won olsunSon adım
Tersini tutardım ben olsam Japon öne geçerse 10k falan en azındanSon adım
Bol şanslarSon adım
bu mac sakat zaten abd bırakmaz gibiBen buna hiç inanmadım aq en güzeli geriye düşmüş bi favoriyi kovalamaktı 80k para var totalde ucunda
bol şanslar bundan sonra daha dönüşü yok,Basketbol oynayamadığım için mecbur bu maçı aldım beyler artık gelirse gelir yoksa canımız sağolsun.
keske acele etmeseydin dost son adım dikkatli gitmek lazım emek vermişsin o kadar umarım boşa gitmezBasketbol oynayamadığım için mecbur bu maçı aldım beyler artık gelirse gelir yoksa canımız sağolsun.
Umarim gelir dostumBasketbol oynayamadığım için mecbur bu maçı aldım beyler artık gelirse gelir yoksa canımız sağolsun.
Acele ettin acele 80k az mı yav bırak takip et maçı uygun yerde oyna 80k kaç kere çekiyoruz sanki neyse mülayim canın sağolsun bakalım bi umut gelir belkiBasketbol oynayamadığım için mecbur bu maçı aldım beyler artık gelirse gelir yoksa canımız sağolsun.
Yav verdiğiniz akıl akıl değil yemin ederim. Adam 6 adım risk almış son adıma gelmiş nerdeyse şu an ki paranın 3 katını alacak sen gelmiş çek diyorsun