- 24,792
- 17,709
- 113
Fakir sevmiyor meto ssport 😂😂Üyelik falan diyor
Fakir sevmiyor meto ssport 😂😂Üyelik falan diyor
Biz bu kafayla zor zengin oluruzFakir sevmiyor meto ssport 😂😂
Ankaraya deniz gelir de 😂😂Biz bu kafayla zor zengin oluruz
Müloo @sinansrml63Virüsbet son 3 adım kaldı rolling olarak yapalım. Başarılı olursak destek atmak istediğim dostlarım var onlar kendisini biliyor.
Bol şansımız olsun
2-2 olmuş tam bozma zamanı şimdi olabilirmisAnkaraya deniz gelir de 😂😂
Adamin acil isi varmis napsin hakkinda hayirlisi olsun2-2 olmuş tam bozma zamanı şimdi olabilirmis
Canın sağolsun. Başkası olsa bu durumda rolling açmaya bilirdi. Sen paylaşmak için rolling açtınNeyse birdaha deneriz yapacak birşey yok beyler canımız sağolsun ne 40 k lar kaybettik artık o kadar alışmışız ki dokunmuyor bile. Tek üzüldüğüm nokta destek bekleyen dostlar vardı onlara yardımcı olamadığım için üzüldüm
Aynen ben baştan 7. Adımı oynama dedim. Zaten ihtiyacı varmış bozmuş. Keşke şu maça hiç girmeseydi gelirse koyabilir.Adamin acil isi varmis napsin hakkinda hayirlisi olsun
Hayirlisi olsun metinimAynen ben baştan 7. Adımı oynama dedim. Zaten ihtiyacı varmış bozmuş. Keşke şu maça hiç girmeseydi gelirse koyabilir.
Evet maalesef paylaşamadik bir kaç dostu sevindiremedim ona üzüldüm.Canın sağolsun. Başkası olsa bu durumda rolling açmaya bilirdi. Sen paylaşmak için rolling açtın![]()
Sağlık olsun. Başta enişteyle paylaşamadin üzücü oldu.Evet maalesef paylaşamadik bir kaç dostu sevindiremedim ona üzüldüm.
Halil aldi bir sanirimTekrar denicez inat ettik varmı ödülü alan
Bilmiyorum kiTekrar denicez inat ettik varmı ödülü alan
@Enişte min ihtiyacı yok ihtiyaç sahibi dostlar vardı enişte en son ki iş para kalırsa olurdu 🤣Sağlık olsun. Başta enişteyle paylaşamadin üzücü oldu.
Vayy hiç bilmiyorum Zengin mi enişte@Enişte min ihtiyacı yok ihtiyaç sahibi dostlar var enişte en son ki iş para kalırsa 🤣
Gizli zenginlerden oVayy hiç bilmiyorum Zengin mi enişte