- 15,555
- 29,972
- 113
Virüsbet son 3 adım kaldı rolling olarak yapalım. Başarılı olursak destek atmak istediğim dostlarım var onlar kendisini biliyor.
Bol şansımız olsun
Bol şansımız olsun
Bol şanslar dostum umarım sen başarırsızVirüsbet son 3 adım kaldı rolling olarak yapalım. Başarılı olursak destek atmak istediğim dostlarım var onlar kendisini biliyor.
Bol şansımız olsun
Bol şanslar dostumVirüsbet son 3 adım kaldı rolling olarak yapalım. Başarılı olursak destek atmak istediğim dostlarım var onlar kendisini biliyor.
Bol şansımız olsun
Bol sanslar bombaciVirüsbet son 3 adım kaldı rolling olarak yapalım. Başarılı olursak destek atmak istediğim dostlarım var onlar kendisini biliyor.
Bol şansımız olsun
Bol şanslar dostumVirüsbet son 3 adım kaldı rolling olarak yapalım. Başarılı olursak destek atmak istediğim dostlarım var onlar kendisini biliyor.
Bol şansımız olsun
Bu ödülden payımızi almamız lazım 😀Bol şanslar dostum umarım sen başarırsız
Yakışır sana. Bu sessizliği böyle bir ödülle bozmak şart oldu 😅Bu ödülden payımızi almamız lazım 😀
Bol şans mülayimVirüsbet son 3 adım kaldı rolling olarak yapalım. Başarılı olursak destek atmak istediğim dostlarım var onlar kendisini biliyor.
Bol şansımız olsun
Bol şansVirüsbet son 3 adım kaldı rolling olarak yapalım. Başarılı olursak destek atmak istediğim dostlarım var onlar kendisini biliyor.
Bol şansımız olsun
Eyvallah dostumBol şanslar dostum
kimseye sorma , senden iyi kim bilir burdaEee beşinci adımı ne alacaz
Ver bakalım 5 inci adımı 😅Yakışır sana. Bu sessizliği böyle bir ödülle bozmak şart oldu 😅
Gözünü kapatEee beşinci adımı ne alacaz
Muhtemelen basketbol dan devamkimseye sorma , senden iyi kim bilir burda
devam et
Aman Allahım bu topa giremem ben dostVer bakalım 5 inci adımı 😅
1.8 oran, yazı tura gibi düşün,Muhtemelen basketbol dan devam