- 15,458
- 29,751
- 113
Öyle bir ihtimal mi varmış ki1xbet betco olcak diye çok korkmustum
Öyle bir ihtimal mi varmış ki1xbet betco olcak diye çok korkmustum
Paratim agriza filan verir belli mi olurÖyle bir ihtimal mi varmış ki
Mumkun degil adamlar jendi altyapisini kullaniyor. Her deli kuyuya bir tas atiyor misaliÖyle bir ihtimal mi varmış ki
Bol şanslarBasket maçı yok henüz Kasa basmadan şöyle bi yükseltmeye bakalım dedik bu il adım olsun
Bol şanslarBir dostumuz sponsor oldu 4 adım deneyelim kazanırsak dağıtım işine bakarız rolling açanlardan...
Hedef 3.4 adım düşük oran alırsak 5 adım da olabilir
Bol şanslarBasket maçı yok henüz Kasa basmadan şöyle bi yükseltmeye bakalım dedik bu il adım olsun
Mesajıma bak canımı skmaBol şanslar
Sen bu işin vakkosusun
Bol şans reisBir dostumuz sponsor oldu 4 adım deneyelim kazanırsak dağıtım işine bakarız rolling açanlardan...
Farketmez şimdi dökülürüz sırayla 🙂Bol şanslar dost 🙋 sizin açtığınızı görseydik acmazdik
Vay beMesajıma bak canımı skma
Sponsor zengin heralde, bol kazançlar dilerim dostBir dostumuz sponsor oldu 4 adım deneyelim kazanırsak dağıtım işine bakarız rolling açanlardan...
Eyvallah MarioBol şans reis
Yazdığın gibi gelsin abiİlk kupon yattı şuradan kasayı toparlayıp tekrar başlamaya bakacaz
Saglık olsun ne diyelim bu gelir umarımİlk kupon yattı şuradan kasayı toparlayıp tekrar başlamaya bakacaz
Bol şans.İlk kupon yattı şuradan kasayı toparlayıp tekrar başlamaya bakacaz
Marleyi kazandirip geliyozİlk kupon yattı şuradan kasayı toparlayıp tekrar başlamaya bakacaz