- 44,431
- 28,120
- 113
17 oldu dehşet seri yaptı
Forumda ki gereksizlere sövüp ban ye enişte 1.2 ay uğraşma hesap kapatmaklaBaşkan aktif olsun da kapattırcam hesabı yazın bakarız duruma göre açtırırız yine kafamızı dinleyelim yazın görüşürüz yine bizi seven arkadaşlarımızla
Müloo @sinansrml635 adım şart
Bol şanslar 1💣
Tatile mi Eniştem hayrolsun inşallahBaşkan aktif olsun da kapattırcam hesabı yazın bakarız duruma göre açtırırız yine kafamızı dinleyelim yazın görüşürüz yine bizi seven arkadaşlarımızla
Banlamaz beni ana avrat girmedikçe birine mülayim rica ederiz kapatır gerek yokForumda ki gereksizlere sövüp ban ye enişte 1.2 ay uğraşma hesap kapatmakla
Enişte parayı vurdu Maldivler e gidiyor nasipse hocamTatile mi Eniştem hayrolsun inşallah
Whatsapp olduğu sürece nere gidersen git enişte 😀Banlamaz beni ana avrat girmedikçe birine mülayim rica ederiz kapatır gerek yok
Sıkıldım ya hocam ben ne çevremde ne forumda böyle uğursuzluk görmedim yok bize burdan ekmek yok ben bunu anladım aklını kullanmadan ekmek yok bizeTatile mi Eniştem hayrolsun inşallah
Hesabı bana kırala puajajBaşkan aktif olsun da kapattırcam hesabı yazın bakarız duruma göre açtırırız yine kafamızı dinleyelim yazın görüşürüz yine bizi seven arkadaşlarımızla
Kazanirsam ulaşabiliriz tabi kurtaran kardeşşşBombacı dost Dmden ulasırmsn @Mülayim6060
17Hedef 5 adım. hedeften şaşmak yok 💣
Ekmek aslanın ağzında Eniştem, babadan, atadan kalma birseyler yoksa zor zengin olmak bu zamanda.Sıkıldım ya hocam ben ne çevremde ne forumda böyle uğursuzluk görmedim yok bize burdan ekmek yok ben bunu anladım aklını kullanmadan ekmek yok bize
100.000. beğeniyi sen atmışsın hocam bana var mıdır bi manasıEkmek aslanın ağzında Eniştem, babadan, atadan kalma birseyler yoksa zor zengin olmak bu zamanda.