- 6,337
- 10,601
- 113
Ne oldu la güllü nişanlandın mı yoksaBaşkan aktif olsun da kapattırcam hesabı yazın bakarız duruma göre açtırırız yine kafamızı dinleyelim yazın görüşürüz yine bizi seven arkadaşlarımızla
Ne oldu la güllü nişanlandın mı yoksaBaşkan aktif olsun da kapattırcam hesabı yazın bakarız duruma göre açtırırız yine kafamızı dinleyelim yazın görüşürüz yine bizi seven arkadaşlarımızla
Kimden yattınSıkıldım ya hocam ben ne çevremde ne forumda böyle uğursuzluk görmedim yok bize burdan ekmek yok ben bunu anladım aklını kullanmadan ekmek yok bize
Yok moruk biz kazanamayız bu işte bizimle alay ediyor bu iş çok açık yani sokarım gotune onun artık aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz biraz kafamızı dinleyelimNe oldu la güllü nişanlandın mı yoksa
Eyvallah dostum hoşgeldinBol şanslar Mülayim
100 bin kere maşallah diyelim de nazar değmesin.100.000. beğeniyi sen atmışsın hocam bana var mıdır bi manası
Vallahi onu iyi dedin Erhanım hak verdim sana.İnşallah komple bırakırsın vallahi ben senin en iyi yerlerde olmanı isterim.Şu kafaya sahip olupta çürüyen çok az insan gördüm senin gibiYok moruk biz kazanamayız bu işte bizimle alay ediyor bu iş çok açık yani sokarım gotune onun artık aynı şeyleri yaşayıp duruyoruz biraz kafamızı dinleyelim
Sizin gibi değiliz biz şans yok bizde sizin oynadıgız 3-5 oranlar maksimum ben buraya 50 tane 200 oran üstü atarım saçma sapan şekilde yatmış büyü gibi bir şey bu ben slotta oynuyorum yok bi insan 2 ayda 5-6 kez 1000x yakalayıp bi kere 50k bile alamaz mı alamıyor işte seçilmiş gibiyiz bıraktım ugrasmıcamKimden yattın