- 15,448
- 29,737
- 113
Real atsın Kızılyıldız atamasın 100.79 bitsin @EşrefTEK80 de kazansın bende kazanayım 178.5 üst oynamış aziz dostumuz
Kızıl 85 atamaz bu wonlarReal atsın Kızılyıldız atamasın 100.79 bitsin @EşrefTEK80 de kazansın bende kazanayım 178.5 üst oynamış aziz dostumuz
Bol şanslarReal atsın Kızılyıldız atamasın 100.79 bitsin @EşrefTEK80 de kazansın bende kazanayım 178.5 üst oynamış aziz dostumuz
Tehlikeleri defetmek senin işin muhterem hocam82 barem ortada tehlike devam ediyor ey cemaati muslimin
Hoca abdesti bıraktığından beri işi ileri gitmiyor mülayimTehlikeleri defetmek senin işin muhterem hocam
Dün güzel üfledi sayesinde rol başardık 😀Hoca abdesti bıraktığından beri işi ileri gitmiyor mülayim
Defi hacete ciktim geç kaldim defederim birazdan Mülayim.Tehlikeleri defetmek senin işin muhterem hocam
WonlarReal atsın Kızılyıldız atamasın 100.79 bitsin @EşrefTEK80 de kazansın bende kazanayım 178.5 üst oynamış aziz dostumuz
Ooo ben bayadır görmedim mülayim başardığını valla önceden nerdeyse 2 de1 gidiyordun bi ss alsaydın da biz de bakaydık konuya 😃Dün güzel üfledi sayesinde rol başardık 😀