- 44,483
- 28,150
- 113
68
İzlanda’ya alt almak biraz intahar gibi ama inşallah içeriye girer Buda bol şanslar MülayimAdım 3💣💣💣
Bol şanslarAdım 3💣💣💣
Bol şanslarAdım 3💣💣💣
Ya hakAdım 3💣💣💣
Bunlar da süre bazen çok hızlı akıyor kurursa iyi kurur atarsa 5 dk da bu sayıyı atabilir 🤷İzlanda’ya alt almak biraz intahar gibi ama inşallah içeriye girer Buda bol şanslar Mülayim
Hava degisikligi iyi gelir dost , antepe yolun duserse orda bi dostumuz var otogarda antep7575 diye kime sorsan gosterirlerBaşkan aktif olsun da kapattırcam hesabı yazın bakarız duruma göre açtırırız yine kafamızı dinleyelim yazın görüşürüz yine bizi seven arkadaşlarımızla
YesEski günlerdi ki gibi devam de
Antepli engelli üye hakkında doğru konuş dostHava degisikligi iyi gelir dost , antepe yolun duserse orda bi dostumuz var otogarda antep7575 diye kime sorsan gosterirler
Baremi çok iyi yerden almışsın zaten şu anda 4 oran 87.5 üstü dur bakalım inşallah rahat girer içeriBunlar da süre bazen çok hızlı akıyor kurursa iyi kurur atarsa 5 dk da bu sayıyı atabilir 🤷
Grsrz dayiBaşkan aktif olsun da kapattırcam hesabı yazın bakarız duruma göre açtırırız yine kafamızı dinleyelim yazın görüşürüz yine bizi seven arkadaşlarımızla