- 14,400
- 6,618
- 113
Eyvallah kral sagolasin4 adim icin bol sans kral @bedof34
Eyvallah kral sagolasin4 adim icin bol sans kral @bedof34
Sana lazım olmam laubali olmaEmine abla yaş kaçtı ona göre lazım olmayacaksa abla diyelim
Nasilsin iyisindir insallahEyvallah kral sagolasin
Onu @sinansrml63 dostun emin ellerine havale ediyorum.Emine diyor dost yalan konuşuyorsa Malatyalı hocamız üfleyip ters düz eder zaten boynu altında kalır
Yok abla kendim için sormadım zaten @Enişte askerden yeni geldi bisiklet misali çocukSana lazım olmam laubali olma
Şükürler olsun kral iyiyiz, sağlığına duaciyizNasilsin iyisindir insallah
Ablam rahatsız ediyorlarsa söyle hakkından gelelimSana lazım olmam laubali olma
Sag ol kral eksik olmaŞükürler olsun kral iyiyiz, sağlığına duaciyiz
Kimse için sorma!Yok abla kendim için sormadım zaten @Enişte askerden yeni geldi bisiklet misali çocuk
Askerlikle irtibatı kesele 10 sene olacakYok abla kendim için sormadım zaten @Enişte askerden yeni geldi bisiklet misali çocuk
Gerek yok savunurum kendimiAblam rahatsız ediyorlarsa söyle hakkından gelelim
O kadar gençmisin enişte benim 21 sene olacakAskerlikle irtibatı kesele 10 sene olacak
Pardon abla kırdıysam affola sen @Enişte nin cahilliğe sayKimse için sorma!
Enişte de değil suç senin cahilliğinPardon abla kırdıysam affola sen @Enişte nin cahilliğe say
Abla sanip yuruyen yasi buyuk abilerimiz olmasin cihazi cikarir karsisina sonraWonnnn relax olun dedi ablanız @Mülayim6060
31K NASIL OLACAZ@capitano53 ha gayret 5k mesaja az kalmış
Çok haklısın abla instagramını yaz ben cahilliğim adına gerekli özürleri oradan ileteceğimEnişte de değil suç senin cahilliğin
Biz kısa dönem yaptık golcüO kadar gençmisin enişte benim 21 sene olacak