- 15,457
- 29,750
- 113
Bakalim şansımız devam ediyor mu düşük oranlar alabilirim. Kafamdaki hedefe ulaşırsam forum içinde ki cebinde akrep olmayan üyelere guzel bi bayram jestimiz olur tekrardan. Birazdan başlicam
Bol sansBakalim şansımız devam ediyor mu düşük oranlar alabilirim. Kafamdaki hedefe ulaşırsam forum içinde ki cebinde akrep olmayan üyelere guzel bi bayram jestimiz olur tekrardan. Birazdan başlicam
Çeyrek alacaktim macsonu aldim yanlışlıkla neyse artikİlk adım
Bol şans kardoBakalim şansımız devam ediyor mu düşük oranlar alabilirim. Kafamdaki hedefe ulaşırsam forum içinde ki cebinde akrep olmayan üyelere guzel bi bayram jestimiz olur tekrardan. Birazdan başlicam
Bol şanslar broBakalim şansımız devam ediyor mu düşük oranlar alabilirim. Kafamdaki hedefe ulaşırsam forum içinde ki cebinde akrep olmayan üyelere guzel bi bayram jestimiz olur tekrardan. Birazdan başlicam
Bol şanslarİlk adım
Mülo bol şans kardeşim insallah ekmegini yersinBakalim şansımız devam ediyor mu düşük oranlar alabilirim. Kafamdaki hedefe ulaşırsam forum içinde ki cebinde akrep olmayan üyelere guzel bi bayram jestimiz olur tekrardan. Birazdan başlicam
Evinde faulleri dolmak üzere son 3 dakika atarlar belkiÇok kötü başladık son ceyrek bi 50 sayi bekleriz artık