Ben dini bütün bir insanim normalde çok sohbetlere gittim yıllardır namazlarımı felan da orucumu da tutuyorum da bu is hayirlan olmaz dostCuma namazlarına git Al bir koli kek dağıt yönünü Allaha dön Erhanım borcun yok ne işin var kumarda
😄😄
Ben dini bütün bir insanim normalde çok sohbetlere gittim yıllardır namazlarımı felan da orucumu da tutuyorum da bu is hayirlan olmaz dostCuma namazlarına git Al bir koli kek dağıt yönünü Allaha dön Erhanım borcun yok ne işin var kumarda
😄😄
32k borcum tek var dost puhhaaUmarim bu gudisle 5 milymn borca girmez bu hirsla
senin ne kadar borcun var sinanUmarim bu gudisle 5 milymn borca girmez bu hirsla
Biz fakir adamiz bizim 5k borcumuz oldugunda stres yasarik dost şu an kalmadisenin ne kadar borcun var sinan![]()
Erhan a ağır sövesim var da kıyamıom kardeşimeAdam dukkan batiriyor 3 milyon batiriyor geri 3 milyon kazaniyir ne bircu be kumar oymasa dukkwn acarlar ona
tabi olmaz forum seni yaşatıyorBiz fakir adamiz bizim 5k borcumuz oldugunda stres yasarik dost şu an kalmadi
Sov onun iyiligi için sov benim gibi yffdErhan a ağır sövesim var da kıyamıom kardeşime
😆😆
Telegramda twiterda illa buluruz dost yol bitmez hfftabi olmaz forum seni yaşatıyordüşnüyorum da forum olmasa nasıl kazanacaksın
![]()
Eniştem bize geldiğinde arabasini çekip sana resim olarak atacam dost puahha hiç merak etmeSov onun iyiligi için sov benim gibi yffd
Bak enişteye @Enişte sohbetlere giderdi eskiden şimdi de Dedeyi dinlemeye gidiyorBen dini bütün bir insanim normalde çok sohbetlere gittim yıllardır namazlarımı felan da orucumu da tutuyorum da bu is hayirlan olmaz dost
Hala enistesinin abisinin ailesinin gucunden bahsediyor sen devam et dost bir sey demedim anlayan anladi 😊😉Eniştem bize geldiğinde arabasini çekip sana resim olarak atacam dost puahha hiç merak etme
Bende oyleydim valla benlen eniştenin ismide aynı Erhan pehh erhanlarda ciddi sıkıntı var bende egt 7ler diye bir oyun var kafayı o oyuna takmışım puabaBak enişteye @Enişte sohbetlere giderdi eskiden şimdi de Dedeyi dinlemeye gidiyor
Evin tek çocuğu ben kalmışım arkamız saglam dost merak etme biz para için canımızı hiçe sayacak insanlar değilizHala enistesinin abisinin ailesinin gucunden bahsediyor sen devam et dost bir sey demedim anlayan anladi 😊😉
ya onlar da olmasa çalşmayı düşünmüyor musun dostTelegramda twiterda illa buluruz dost yol bitmez hff
Klasik alicim saat başı 50kArkada 50 k bırakıp geldin demi yine
Calisiyom koyde cifcilik iscilik bizi issiz mi saniyon gffya onlar da olmasa çalşmayı düşünmüyor musun dost![]()
evet dostCalisiyom koyde cifcilik iscilik bizi issiz mi saniyon gff
Bugün paramız geliodu nolduKlasik alicim saat başı 50k
3 senedir her ay turkcelll faturam puaha bu kadar üstüne aldığım tel borcu da var onu ayrı ödüyorumCalisiyom koyde cifcilik iscilik bizi issiz mi saniyon gff