Cokmu belli oldu puahaVay cahil vayyy😅😅
Cokmu belli oldu puahaVay cahil vayyy😅😅
E basket e futbol hepsi dümen onlardan kazanan bordo berelidirHer spor dalına kupon bekliyoruz. E basket de al kardo
Hepsine bakalım
3 dal sigara kaldı. Roll bitmeden bitmemesi lazım 😅😅
Bugün beşiktaş aynı bonusu alıp oynadı çekti ondan dedimE basket geçerli değil sanırım
Gece hepsi şans işi kardo 😅😅E basket e futbol hepsi dümen onlardan kazanan bordo berelidir
Iste o sans ta bizde yok bende arada gece denerim de daha bir defa kuponum gelmediGece hepsi şans işi kardo 😅😅
YasakmışE basket geçerli değil sanırım
Besiktas yasakları mi çiğnemis o degil sen hala onun rolunumu takip ediyorsunYasakmış
Onun rolüne bir kez takiplemedim hayatta etmem bitti o işBesiktas yasakları mi çiğnemis o degil sen hala onun rolunumu takip ediyorsun
Para artmaya başlasin kabuklarından nasıl çıkıyor bak milletAslında uzun roller daha güzel ortada pek kimse kalmıyor 2 3 kisi takılıyoruz daha iyi puaha
Ben ve sana sözünde durmadigi gün ben onu zaten bitirdimOnun rolüne bir kez takiplemedim hayatta etmem bitti o iş
PuahahPara artmaya başlasin kabuklarından nasıl çıkıyor bak millet
Florida geldiBu 3 kombineyi takipleyelim bakalım
O zaman 4 te 4 deseneFlorida geldi
Hokey ler süper
Voleybollar iyi
Futsallar da mükemmel şu an gayet iyi
Yok kanka illa patlak çıkar. Favori olarak gayet iyiyiz. Ama 2 si wonlar gibiO zaman 4 te 4 desene
Zarar olmasın da arti olarak ne gelirse kardır dostYok kanka illa patlak çıkar. Favori olarak gayet iyiyiz. Ama 2 si wonlar gibi