Marley de unutkanlık var dost olur öyle elliot u bile unuttuYok dost ben ikinizi de çok sevdiğim için yazdım buraya yanlış anlama para için değil başkası olsa hiç yazmam bile dediğim gibi atlamişsınızdır diye düşündüm zaten sağolasın
Marley de unutkanlık var dost olur öyle elliot u bile unuttuYok dost ben ikinizi de çok sevdiğim için yazdım buraya yanlış anlama para için değil başkası olsa hiç yazmam bile dediğim gibi atlamişsınızdır diye düşündüm zaten sağolasın
Gece beynimiz çöktü sabaha kadar 😅😅Yok dost ben ikinizi de çok sevdiğim için yazdım buraya yanlış anlama para için değil başkası olsa hiç yazmam bile dediğim gibi atlamişsınızdır diye düşündüm zaten sağolasın
Dost pardon ben de soylemeyi unuttum seni ama mulayim kendi bakiyor halleder zaten@Mülayim6060 tebrik ederim kardeşim gece 4 gibi bayıldık biz kazançlı geçmiş daim olsun
@Marley @Erhan2121 şu konuda nasıl benim ismim geçmemiş harbiden şaşırdım gece yarısına kadar beraberdik sohbet muhabbet ettik maçları takip ettik. muhtelemen atlamişsınızdır o ayrı da icabeten de olsa vurucu da buradaydı dememissiniz üzdünüz beni
Normaldir dost ben de yıl yorgunu daha duramadim sevindim buranın wonlamasina çok umut yoktuGece beynimiz çöktü sabaha kadar 😅😅
Estağfurullah dost sağolasın düşünmen yeterDost pardon ben de soylemeyi unuttum seni ama mulayim kendi bakiyor halleder zaten
Öyleyse sen parayı çöp edersin at bana 2-3 adımda milyoner olalımGece beynimiz çöktü sabaha kadar 😅😅
Yolunda a.şÖyleyse sen parayı çöp edersin at bana 2-3 adımda milyoner olalım
@Calypso13 sen nasıl unutursun senin mazeretin üzerinde çalışmalarım sürüyor erhanındaEstağfurullah dost sağolasın düşünmen yeter
Tabi kiYolunda a.ş
Şanslı geldi para. Bazı ödemeler bile yapıldı. Özeller oynandı 😅😅😅Öyleyse sen parayı çöp edersin at bana 2-3 adımda milyoner olalım
Tamam bizede şanslı gelmezmi işteŞanslı geldi para. Bazı ödemeler bile yapıldı. Özeller oynandı 😅😅😅
Akar hahahahahaŞanslı geldi para. Bazı ödemeler bile yapıldı. Özeller oynandı 😅😅😅
Akarım doğruAkar hahahahaha
Kanka ben uzaktan izliyordum ne aaman baksam marleyle erhan vardi. Ben de arada sohbetr katilip kaxiyordum takip etmesi zordu valla 😅@Calypso13 sen nasıl unutursun senin mazeretin üzerinde çalışmalarım sürüyor erhanında
Perşembe işim olduğundan yemeyeyim diye yarına kuponlar yaptım.Tamam bizede şanslı gelmezmi işte
Marley bu ara herşeyi boşladı gözümden kaçmıyor değil ders içi performans notuna 1 girdimKanka ben uzaktan izliyordum ne aaman baksam marleyle erhan vardi. Ben de arada sohbetr katilip kaxiyordum takip etmesi zordu valla 😅
Vay beeeePerşembe işim olduğundan yemeyeyim diye yarına kuponlar yaptım.
Akşama doğru roll açarız
Tek yiyen tek ölür dost bir rol yaptirda nesemiz yerine gelsinŞanslı geldi para. Bazı ödemeler bile yapıldı. Özeller oynandı 😅😅😅
Oha be 2k 2k bide bizim karnımız açlıktan guduruyorPerşembe işim olduğundan yemeyeyim diye yarına kuponlar yaptım.
Akşama doğru roll açarız