La kendim için dedim yanlış anladın benim doğum günüm bugün 🥳🥳🥳dost bende atayım mı çok ihtiyaç var benim yaş da 27 ama at dersen atayım çok ihtiyaç var 27 fix bile yeterlidr bana şuanda.
La kendim için dedim yanlış anladın benim doğum günüm bugün 🥳🥳🥳dost bende atayım mı çok ihtiyaç var benim yaş da 27 ama at dersen atayım çok ihtiyaç var 27 fix bile yeterlidr bana şuanda.
doğum günün kutlu olsun abim nice mutlu ve sağlıklı seneler dilerimLa kendim için dedim yanlış anladın benim doğum günüm bugün 🥳🥳🥳
Hqni mahallede havai fisek felan patlamadiLa kendim için dedim yanlış anladın benim doğum günüm bugün 🥳🥳🥳
@Baikal1 adamdırLa kendim için dedim yanlış anladın benim doğum günüm bugün 🥳🥳🥳
Süprüz yapacaklar dost birazdan patlayacak bacılarHqni mahallede havai fisek felan patlamadi![]()
mutlu yillar %/
Len 61 sayfada 70 lira kâr mi ettinizÇek 70 kar iyidir😂
Bi ileri bi geriLen 61 sayfada 70 lira kâr mi ettiniz
Neyse hec yoktan batmamissiniz buda bir ilerlemeBi ileri bi geri
Hee atak mi sana onuda☺Len 61 sayfada 70 lira kâr mi ettiniz
Cok bossun😂😂😂usenmedin mi
Valla yok demem beni biliyon belesi severimHee atak mi sana onuda☺
Dun 150 attim dostum o sana aksam .1 ay idareli kullan😂Valla yok demem beni biliyon belesi severim
Köfteci seni bilmem mi😂 canını yedigimValla yok demem beni biliyon belesi severim
Sana muro 150 atmis 75 ini yolla bakim☺Valla yok demem beni biliyon belesi severim
150 bitti gardasim la utanmassam bir 150 daha atDun 150 attim dostum o sana aksam .1 ay idareli kullan😂
Muro dan Allah verdigi canı alamiyo awSana muro 150 atmis 75 ini yolla bakim☺
Hani gardaştik☺150 bitti gardasim la utanmassam bir 150 daha at