- 5,692
- 3,803
- 113
Cok şey farkeder bladerbiri 10 kuruş digeri 100
bak çocuk ısırırım seni
Cok şey farkeder bladerbiri 10 kuruş digeri 100
Tebrikler reis azimle yapan deler taşı dedim adına sevindim zararın üstüne iyi gelmiş 22:20 diyip gidiyorum @Sahabet Destek üzme bizi 🧐Bu aralar baya kayıp yaşadım %100 spor hoşgeldin bonusu alayım dedim @Sahabet Destek ten 350 yatırdım şansım baya iyi gitti şimdi sıra çekim hızında bakalım ne kadar hızlı @Sahabet Destek Ekli dosyayı görüntüle 173583
Tebrikler reis inşllah sorunsuz gelir biraz skntılı bu siteBu aralar baya kayıp yaşadım %100 spor hoşgeldin bonusu alayım dedim @Sahabet Destek ten 350 yatırdım şansım baya iyi gitti şimdi sıra çekim hızında bakalım ne kadar hızlı @Sahabet Destek Ekli dosyayı görüntüle 173583
eyvallahTebrikler dost
umarım fazlası olur reisBizede nasip olur mu be![]()
eyvallah @Shellac arkadaşımıza güvenimiz sonsuzTebrikler reis inşllah sorunsuz gelir biraz skntılı bu site
yok reis gelmediReis Geldimi Paracık
eyvallah kardeşim umarım öyle olur darısı başınızaTebrikler reis azimle yapan deler taşı dedim adına sevindim zararın üstüne iyi gelmiş 22:20 diyip gidiyorum @Sahabet Destek üzme bizi 🧐
Bugun Gelirmi acaba yoksa yarınayok reis gelmedi
Şaka Bi yana öder daha şikayet konusu görmedim zaten sponsor hızını test edelim belki süreyi biliriz 😂🤣😂🤣eyvallah kardeşim umarım öyle olur darısı başınıza
Tebrikler abi 2 saate öderBu aralar baya kayıp yaşadım %100 spor hoşgeldin bonusu alayım dedim @Sahabet Destek ten 350 yatırdım şansım baya iyi gitti şimdi sıra çekim hızında bakalım ne kadar hızlı @Sahabet Destek Ekli dosyayı görüntüle 173583
Aynen o yönden şüphemiz yok çekim hızı nasıl ona bakalımŞaka Bi yana öder daha şikayet konusu görmedim zaten sponsor hızını test edelim belki süreyi biliriz 😂🤣😂🤣
bakalım ilk çekim olacakTebrikler abi 2 saate öder
Öderler rahatlıklabakalım ilk çekim olacak
Senden Bi big win paylaşımı beklerken spora sardın yol yakınken dön bizim gibi kafayı yersin sen slota devam 😂Aynen o yönden şüphemiz yok çekim hızı nasıl ona bakalım
Sagolsun reis shell her skıntıda yanımızda sadece Kumarla alakalı degil adam artık burda herkesin psikolejisini çözmüz seni üzgün görsün hemen msj atar hayırdır ne iş diye severiz keratayıTebrikler reis inşllah sorunsuz gelir biraz skntılı bu site
eyvallah @Shellac arkadaşımıza güvenimiz sonsuz
Ara sıra değişiklik iyidir 😁Senden Bi big win paylaşımı beklerken spora sardın yol yakınken dön bizim gibi kafayı yersin sen slota devam 😂
limit yokBu arada paparanın limiti nasıl 5k cekebiliyorsun bende bugün aldım kibrista yok diye bulamıyordum ilk yatırdığım betden yatti 🤣