- 42,864
- 43,947
- 113
Abi geçen banada yaptılar üst dedim maça 27de 2-0 oldu öyle bittiHamdi beyde güzel teklif yapıyor hani😁Ekli dosyayı görüntüle 171072
Abi geçen banada yaptılar üst dedim maça 27de 2-0 oldu öyle bittiHamdi beyde güzel teklif yapıyor hani😁Ekli dosyayı görüntüle 171072
bayada kötü olmuş yaAbi geçen banada yaptılar üst dedim maça 27de 2-0 oldu öyle bittiavuç yaladık
ya gol olmassa ozamanda hep beraber yangın var diye bagırırız 🤩Bozarsan 100₺ den dede oyununda 13 tane spin satın alırsın
Bozmazsan 22![]()
biraz uzak durmak lazım kuyuya çekiyor beni ama yemezler 😁Abi sen slot adamısın
bayada kötü olmuş ya
Bozma kardesim cok kesiyor kotu bi teklifya gol olmassa ozamanda hep beraber yangın var diye bagırırız 🤩
Şeytan gibi girme içine dost 😐Bozarsan 100₺ den dede oyununda 13 tane spin satın alırsın
Bozmazsan 22![]()
Sen bilirsin işi ağabeyya gol olmassa ozamanda hep beraber yangın var diye bagırırız 🤩
😈Şeytan gibi girme içine dost 😐
yok ya ya hep ya hiç o kupona yatirdigim parayı zaten yok sayıyorumBozma kardesim cok kesiyor kotu bi teklif
Dost şimdi slot zamanı değil 😠😠😠
Korkanin cocugu olmazmis bakma sen onlara ben son param olmadigi muddetce cash yapmam.1k kesinti var az para degil.ya herru ya merru de bkle bnce.sansin bol olsun.gerci atletico maclarinda cok gol olmuyor ama 1 k da az para degil o yuzden bozmamalisinyok ya ya hep ya hiç o kupona yatirdigim parayı zaten yok sayıyorum
Gelsin dakka 10 kadarHayde bre utandırmayın bizi 🙄
Gelsin dakka 10 kadar
Gelsinde isterse 45+4de gelsin yeterki gelsinGelsin dakka 10 kadar