- 89,059
- 17,952
- 113
Kimler var listede şimdi
Listeyi butra yapacak enn sevdiğim dostum @butraguenoButra kıyamaz sana la dhsishdlsjskd
Kesene bereket dost@butragueno nün adaletine güveniyorum listesi o yapsın kendisi dahil 5 kişiye 400 vereyim 5 k borç vardı onu kapatıcam sonra yine son parayla roll acıcam herkesin emeğine sağlık dostlar
Bende öyleyim la hahahahaBir saat rol takip ediyorum ya da bir buçuk saat 10 dakikada geri veriyorum Nasıl İştir bu ya bu sefer vermeyeceğim hep öyle diyorum geri veriyorum😄
Yamyamlık yapma bırak hakeden adamı yazsın yürü gidelim 🤣🤣Listeyi butra yapacak enn sevdiğim dostum @butragueno
Seni harbiden Tebrik ederim adamsınKesene bereket dost
Ben son adım geldim. İlk adımdan itibaren olanlara tebrikler
HahahahhahahahaBende öyleyim la hahahaha
Deneme bonusu varmıYamyamlık yapma bırak hakeden adamı yazsın yürü gidelim 🤣🤣
Bende vardim dostm amaMuro hakan btas doncaster bir iki kisi daha var ama 4 kisi istenmis beyler herkese bol sans
Kursun seçilen dostlarla beni alın laa üzülürüm bak hahahahaHahahahhahahaha
Suat Grup kursun dm'de
Suat grup kur senMuro hakan btas doncaster bir iki kisi daha var ama 4 kisi istenmis beyler herkese bol sans
HahahhahahahahaKursun seçilen dostlarla beni alın laa üzülürüm bak hahahaha
2 saati geçiktir millet takip ediyor. Bizimkisi vakit geçirmeydi 😀 Son adım da güzel heyecanlıydıSeni harbiden Tebrik ederim adamsın
Okuma yazma varsa yazdim dost bir kac kisi daha vardi dogru ama 4 kisi secilecek secilenler en bastan beri varBende vardim dostm ama
Dm at sende bana 3 gündür suya şeker atıp içiyorum lokma geçmedi boğazımdanHahahahhahahaha
Suat Grup kursun dm'de
Senin lokma geçmemiş Ben iki gündür yemek yemiyorum şu an duvarları yumruklayacağım Sabahtan beri kovalıyorum yatmadım gecedeDm at sende bana 3 gündür suya şeker atıp içiyorum lokma geçmedi boğazımdan![]()
Neyse dost sknti yok bende en basindan beri vardim saglik olsun kesesine bereketOkuma yazma varsa yazdim dost bir kac kisi daha vardi dogru ama 4 kisi secilecek secilenler en bastan beri var
Biliyorum Kral Biliyorum işin gücün rast gitsin2 saati geçiktir millet takip ediyor. Bizimkisi vakit geçirmeydi 😀 Son adım da güzel heyecanlıydı