- 49,749
- 37,765
- 113
Temellı mı geldınsen1.5 ay önce oradaydım Tr döndüm Almanya sınırına yakındım o tarafta oturyordum çalışıyordum
Temellı mı geldınsen1.5 ay önce oradaydım Tr döndüm Almanya sınırına yakındım o tarafta oturyordum çalışıyordum
Senin kasa kaç dost ona göre bir yıkama yaglama yapalımBirazda beni övün enişte, bütün övgülere layığım ben
Kafam estiği kadar 🫡Temellı mı geldınsen
Alışveriş merkezleri ile ünlü şehir miydi yoksa?Almanya sınırı demişsin Kölne yakın olan yerde mi?1.5 ay önce oradaydım Tr döndüm Almanya sınırına yakındım o tarafta oturyordum çalışıyordum
Bol şanslar murocumRuslara güven olmaz ama elim gitti
Ekli dosyayı görüntüle 873494
Neyse ben gidiom göldeyim balıkta bi keyif yapmak dur biramı açayım akşama derbi varTemellı mı geldınsen
Lök lök saatımız grldıSenin kasa kaç dost ona göre bir yıkama yaglama yapalım
Şu an sıfır ama hapisteyken bile sizin için rol açacak kadar çok seviyorum siziSenin kasa kaç dost ona göre bir yıkama yaglama yapalım
Biliyorum benim sonradan aklıma geldi Houston’u yazmıştın bakayım dedim Orlando gelmiş diğeri kalmıs4 üncü adımda patladık enişte karılar yaktı
Yok alışverkezi ile ünlü bir yer yok Hollanda da sadece roermond outlet var alışveriş yeri markaların bende vitesse şehrindeydim arnhemvAlışveriş merkezleri ile ünlü şehir miydi yoksa?Almanya sınırı demişsin Kölne yakın olan yerde mi?
Bol sanslar dostRuslara güven olmaz ama elim gitti
Bol şans diliyorumRuslara güven olmaz ama elim gitti