Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling murobaşkan / Kasa 900 Hedef--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,084
16,490
113
Olmadı yine 7-0 seri aldıktan sonra şimdiden iyi geceler herkese amk böyle işin

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,397
21,904
113
Dur bakam belli olmaz burası nba miami salıverir bakarsın

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,270
10,105
113
Kim diyor sanami diyor
Hee bana diyor. Millet ödülü alıp çatır çutur yiyor ben elime ne geçse burda roll açıyorum ondan bahseden yok. Ödül alan kişilerden tek roll açan ben olmuşum yine bak onu hesaba katan yok. 6 kişi ödül almış kemalden

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,084
16,490
113
Hee bana diyor. Millet ödülü alıp çatır çutur yiyor ben elime ne geçse burda roll açıyorum ondan bahseden yok. Ödül alan kişilerden tek roll açan ben olmuşum yine bak onu hesaba katan yok. 6 kişi ödül almış kemalden
Kanka boş ver takma sende bundan sonra cebe indir keyfine bak

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Kemale ayıp oluyo artık diye ben kendi hakkımı da bıraktım. Bi allahın kulu roll açmamış harbi

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,270
10,105
113
Kemale ayıp oluyo artık diye ben kendi hakkımı da bıraktım. Bi allahın kulu roll açmamış harbi
Açmadılar kanka tek ben açtım valla. Ne kazansam burdakilere de dağıtayım diye düşünüyorum adam sen kaybediyon sen gibilere ödül vermeseler keşke diyor. Kendi kazanıyor sanki

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
En kral takımı getir 17 fark var bu bareme çıkmaz +9.5 a sağlık olsun 👋

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...